Tänä päivänä ihmiset elävät kiireessä ja muiden ihmisten auttaminen saattaa unohtua kaiken keskellä. Yhdysvaltalainen mies päätti haastaa itsensä ja rakentaa 60-vuotiaalle kodittomalle naiselle pienen talon. Nainen oli jo pitkän aikaa nukkunut ulkona ilman suojapaikkaa ja asiaan täytyi saada muutos.

Kun koditon nainen saa avaimet käteen ja avaa uuden kotinsa oven, on vaikeaa olla herkistymättä. Video on hyvä muistutus siitä, että toisista välittäminen antaa eniten iloa elämässä.

Miehen omin sanoin: “Olemmeko me ihmiset nykyään niin kiireisiä ja itsekkäitä, että emme ehdi pysähtymään edes minuutiksi auttamaan muita ihmisiä.” 

Tämä video on klassikko, ja jos et ole sitä vielä nähnyt, nyt on viimeistään aika.

Nainen istuu lentokoneessa miehen viereen ja pyytää heti lentoemäntää luokseen. Hän kertoo, ettei halua istua tummaihoisen miehen vieressä. Lentoemäntä käy kysymässä kapteenilta, onko koneessa muita vapaita paikkoja. Sitten hän palaa naisen luokse, ilmoittaa yhdestä vapaasta paikasta business-luokassa ja pyytää anteeksi, että matkustaja on joutunut näin halveksittavan ihmisen viereen. Kun nainen on nousemassa paikaltaan, lentoemäntä pyytää miestä tulemaan mukaansa ykkösluokkaan.

Kun kolmen pienen lapsen äiti Kelley Lewis erosi, hän päätti aloittaa kaiken alusta, puhtaalta pöydältä. Hän kiinnostui pientalojen rakentamisesta ja osti itselleen palan maata. Siitä alkoi monen vuoden projekti, kun Kelley rakensi itselleen omaa pientä kotiaan. Apunaan hänellä oli ystäviä, mutta suurimman osan tämä reipas nainen teki itse.

Tavara tässä uudessa kodissa on kierrätysmateriaaleista. Koti itsessään on vain 18 neliömetriä, mutta siellä on kaikki tarpeellinen. Rohkea nainen!

Oletko koskaan miettinyt mikä saa kierteen aikaan palloissa. Kyseessä on Magnus-efekti, jonka saksalainen tiedemies Gustav Magnus havaitsi 1800-luvulla.

Nuoret miehet päättivät kiivetä korkealle padolle ja pudottaa sieltä koripallon kokeillakseen, kuinka ilmiö toimii. Ensimmäisellä heitolla juuri mitään ei tapahdu, mutta toisella kerralla, kun pallolle annetaan hieman kierrettä se lentää todella pitkälle.

 

Jälleen yksi video, joka saa meidän rakastamaan koiria yhä enemmän. Pitkältä matkalta palannut mies saa oven avattuaan mitä lämpimimmän vastaanoton koiraltaan.

Eläimen ilo pistää tipan linssiin ja on ihana esimerkki siitä millaista aito ystävyys on.