Ei ole ihme, että Dan Pauly rakastaa käyttää puuta materiaalina töissään, sillä hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä olivat myös puuseppiä.Dan on parhaiten tunnettu hauskan näköisistä mökeistään, jotka ovat kuin suoraan sadusta. Mökin sisältä voi löytyä sauna, sänky ja keittiö, liiteri tai puuvessa – riippuu asiakkaan toiveista.

Romanttisempia mökkejä tuskin voi löytää. Katso vaikka itse!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Lähde: Dan Pauly / Facebook

Meksikosta kotoisin oleva 17-vuotias tyttö Dany Lizeth piirtää upeita teoksia pääosin eläimistä ja ihmisistä käyttäen apuvälineinä vesivärejä ja värikyniä. Vielä upeampaa on se, että tyttö on opetellut kaiken itse ilman kenenkään apua. Dany alkaa muutaman viikon kuluttua myymään teoksiaan ja voit seurata asioiden etenemistä tytön Instagramista tai Facebookista.

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Kuvat: Instagram

Äiti päätti yllättää poikansa tämän ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi. Hän halusi tehdä jonkun kivan muutoksen pojan huoneen kattotuulettimeen. Niinpä hän irrotti tuulettimen lavat ja alkoi maalauspuuhiin…

Ensin hän irrotti tuulettimen lavat ja laittoi ne muovin päälle.

Naked blades

Sen jälkeen ne saivat värin pintaansa.

Black base

Kun pinta oli kuivunut…

Color added

… siihen lisättiin pimeässä hohtavaa maalia.

Constellations

Tähtikuvioita!

Second fix

Muutkin osat saivat tumman pinnan.

Irons

Lavat paikalleen…

Blades installed

… ja lamppuun vielä maapallon kuva.

Globe

Sitten lamppu paikalleen…

Globe outside

… ja homma on siinä!

Globe on

Lahjan saaja oli varsin onnellinen yllätyksestä.

Kiddo likes it

Lähde: Imgur

Äiti ja isä olivat lapsensa kanssa kahvilassa. He olivat juuri ostaneet lapselleen silmälasit, jotta tämä näkisi paremmin. Aluksi lasien pukeminen ei oikein näyttänyt miellyttävän, mutta kun lapsi sai ne päähänsä, ilme muuttui täysin. Mikä ihana tunne nähdä omat vanhempansa ensimmäistä kertaa kunnolla!

 

Tämä video muistuttaa siitä, että kaikki voi muuttua nopeasti yhdessä ainoassa sekunnissa. Se muistuttaa myös siitä, että sinulla on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa tilanteeseen.

Kuusi ihmistä viettää ihan tavallista päivää. Kaikki on niin kuin ennenkin. Poika laskee sillalla autoja, isä käy tankkaamassa, nainen kastelee puutarhaa ja mies odottaa lempiohjelmansa alkamista, äiti ja tytär hyppäävät autoon. Sitten kaikki muuttuu.