Oaklandissa asuva Gregory Kloehn keksi loistavan idean hyödyntää käsityötaitojaan. Hän alkoi rakentaa kaduilta löytyvistä roskista pieniä koteja ihmisille, joilla ei sellaista ole. Hänen vapaaehtoisprojektiinsa osallistuu myös paikallisen koulun oppilaita. Jokainen talo on omanlaisensa yksilö, ja niitä voi myös liikuttaa paikasta toiseen.

Vaikka kodeista tuleekin aika pieniä, on niillä silti tärkeä tehtävä – antaa kodittomalle katto pään päälle.

Lähde: homelesshomesproject.org / Facebookseenimages.com / Bored Panda

Miksi hatun pitäisikään edes näyttää aina samanlaiselta? Näissä hauskoissa virkatuissa asusteissa on käytetty reippaasti mielikuvitusta. Parrakkaat pipot lämmittävät kivasti myös poskia ja leukaa, ja nukentukka-hatut taas suojaavat vaikkapa auringolta. Aika veikeää!

Tuotteita voi ostaa Etsy-verkkokaupasta:

Black Label Boutique / The Lillie Pad

Ohikulkija näki Quebecissä kadunvarrella ison möykyn. Se näytti ensin pelkältä roskakasalta, mutta sitten se alkoi liikkua. ”Roskakasa” oli pienen pieni koira, jonka turkki oli todella pahasti rastoittunut.

Koira vietiin kiireesti paikalliseen eläinlääkäriin ja sitten eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Turkin huonosta kunnosta päätellen koira oli viettänyt kaduilla jo vuosia. Trimmauksen ja pesun jälkeen rastojen alta paljastui pieni suloinen nappisilmä.

Koiran turkki oli pahoin rastoittunut ja todella likainen.

Sen alta löytyi pienen pieni koira…

… joka vähän jännitti elämänsä ensimmäistä trimmausta.

 

Turkki oli puolet isompi kuin koira sen alla.

Mutta sen alta paljastui söpö pieni otus…

… joka vihdoinkin pääsi nukkumaan lämpimään.

Hienoa, että heitteille jätetyistä eläimistä välitetään ja pidetään huolta. Suomessa eläimiä voi adoptoida esimerkiksi Hesyltä tai Espanjankatukoirat.comin kautta.

Lähde: Viral Nova

Kulje aurinkokuntamme läpi valonnopeudella. Oheisen videon avulla näet aurinkokuntamme kaikki planeetat, Jupiterin kuita myöten. Vaikka valo kulkee huimat 299 792 458 kilometriä sekunnissa, matka kestää silti 45 minuutia.

Usa:n armeija testaa uutta robotti-vartijaa. Robotti on tehty pallon muotoiseksi, ja se pystyy pyörimään 9,7 kilometrin tuntinopeudella. Robottia on testattu monissa olosuhteissa, ja se kulkee lähes millaisessa maastossa tahansa.

Se toimii myös tiedusteluvälineenä, sillä siihen on rakennettu HD-kameroita, joiden avulla se havainnoi ympäristöä. Tämän lisäksi laite aistii myös mahdollisia kemiallisia aseita.

Laitetta aiotaan käyttää myös Marsin tutkimiseen.