Terve mies saa erektion keskimäärin 11 kertaa vuorokaudessa, joista suurin osa tulee yöllä. Yleensä mies ei voi tälle mitään. Erektio tulee, ja se menee. Naisen on vaikea kuvitella, miltä tuntuu piilotella jäykkää penistä kesken koulu- tai työpäivän; miltä tuntuu, kun ei voi kontrolloida yhtä tärkeää osaa kehosta; miltä tuntuu, kun muut huomaavat sen.

Mutta nyt, tämän videon myötä nainenkin voi samaistua tuohon tunteeseen. Tältä näyttäisi naisen elämä, jos naisella olisi myöskin vastaavia “yllättäviä erektioita”.

 

 

Kiinalaisissa lääkkeissä ja muissa tuotteissa (esim. samppoo, tee, silmätipat, hammastahna) on käytetty vuosia ja käytetään edelleenkin karhujen sappinestettä. Karhuja pidetään pienissä häkeissä ja niiltä poistetaan neste tietyin välein. Se on julmaa ja väärin.

Kun Oliver-karhu pelastettiin, se oli elänyt koko ikänsä pienessä häkissä. Pelastajat eivät olleet varmoja, selviääkö se 1500 km ajomatkasta paikkaan, jossa se saa elellä vapaana.

Oliver selvisi ja se sai elää viimeiset neljä elinvuottaan polskutellen vesialtaassa ja tehden muitakin karhujen juttuja. Sen pelastamisen seurauksena syntyi tämä organisaatio, joka pelastaa karhuja, kunnes tämä julma vanha käytäntö lopetetaan kokonaan.

Suomi on tunnettu maailmalla saunasta, joulupukista ja salmiakista. Lisäksi netti on pullollaan kuvia ja videoita meistä hulluista suomalaisista. Ja hyvä niin!

Kokosimme tähän 24 asiaa, joista suomalaisen tai Suomessa tarpeeksi kauan asuneen tunnistaa jo kaukaa. Ei ole ihme, jos ulkomaalainen on täällä vähän hämillään.

1.

Suomi – kun -5 astetta tuntuu lämpimältä.

2.

Bussikuski unohtaa avata oven – kukaan ei kehtaa sanoa mitään.

3.

Alkoholi on älyttömän kallista – siihen löytyy rahaa joka viikonloppu.

4.

Kaikista maailman kysymyksistä tämä tulee esiin neljäntenä vaihtoehtona…

5.

Joudut toistamaan ulkomailla useasti, missä Suomi tarkalleen sijaitsee.

6.

Bussissa ei istuta viereen. Ei. Mieluummin vaikka seisotaan.

7.

Suomen kieli – ei mitään järkeä.

8.

Suomalainen – älä tule kolmea metriä lähemmäksi tai loukkaat henkilökohtaista ilmatilaa.

9.

Vain suomalainen ymmärtää, mitä kesä merkitsee.

10.

Niin monta erilaista harrastusmahdollisuutta…

11.

Ai sä asut Lapissa! – Onko teillä siellä sähköä? Jääkarhuja? Pingviineitä?

12.

Kun suomalainen tapaa ulkomailla jonkun, joka on ollut Suomessa, ensimmäinen kysymys on “Miksi?” MIKSI?!

13.

Suomalainen käy talvella etelässä hakemassa punaisen rusketuksen ja näyttää sen jälkeen erilaiselta kuin muut – kiusaantuu.

14.

Perus harrastus.

15.

Suosittu bändi lähtee Euroopan kiertueelle – ei tule Suomeen.

16.

Kun joku sanoo, ettei juo alkoholia eikä katso lätkää… Huh huh.

17.

Se riemu, kun Suomi mainitaan ulkomailla uutisissa.

18.

Suomalainen – heitetään ulkomailla ulos saunasta, kun yrittää heittää vettä kiukaalle.

19.

Suomalainen eksyy – ei kehtaa kysyä neuvoa.

20.

Se tuskainen tunne, kun hississä on muitakin ihmisiä.

21.

On olemassa kahdenlaisia formulakuskeja…

22.

Suomen kieli – kukaan muu ei voi ymmärtää.

23.

Kun jonkun kanssa on kiusallista puhua, miten suomalainen rikkoo jään? Näin.

24.

Opiskellut 10 vuotta ruotsia ja osaa ainoastaan – den glider in.

Näin saat taiteltua lautasliinan joulukuusen muotoon. Hommaan ei mene montaa minuuttia, mutta se piristää joulupöytää kummasti. Kuusen voi tehdä vaikka vihreästä lautasliinasta, mutta myös punainen ja valkoinen kuusi ovat aika veikeitä. Tarvitset vain kasan lautasliinoja ja hieman sorminäppäryyttä.

Lentoyhtiö WestJet halusi yllättää asiakkaansa joulun alla uskomattomalla tempauksella. Lentokentälle raahattiin suuri lahjapaketti, jonka sivussa oli näyttö ja leimaamislaite lentolipulle. Lentolippua leimaamalla näyttöön ilmestyi joulupukki, joka otti vastaan lennolle lähtevien matkustajien joululahjatoiveita. Ihmiset kertoivat joulupukille toivomuksiaan, mutta tuskin olisivat ihan heti arvanneet toiveiden toteutuvan.

Matkustajien lentokone lähti nousuun ja tieto joululahjatoiveista välittyi toiselle kentälle, mihin matkustajat olivat matkalla. Lentokentän työntekijät menivät nopeasti jouluostoksille, pakkasivat lahjat kauniisiin paketteihin ja kirjoittivat saajien nimet kylkeen.

Kone laskeutui ja ihmiset odottivat matkatavaroitansa hihnalla. Matkustajien yllätykseksi matkatavarahihnalle tulikin matkalaukkujen sijasta lahjapaketteja.