Huom! Emme suosittele kenenkään kokeilevan tätä kotona. Videolla esiintynyt mies sanoi tehneensä kokeen omalla vastuulla, eikä myöskää suosittele sen kokeilemista. Emme myöskään hyväksy alaikäisten alkoholinkäyttöä.

Ihmiset saavat silloin tällöin kummallisia päähänpistoja, joissa ei käytännössä ole mitään järkeä. Tämän miehen ongelmana oli, että hän oli dieetillä, mutta halusi samaan aikaan juhlia kavereidensa kanssa. Niimpä neropatti keksi ratkaisun alkaa hengittämään erilaisia alkoholijuomia.

Vihaisena ja kiihtyneenä on tapana tehdä harkitsemattomia asioita, joita katuu jälkeenpäin. Videolla ärtyisä mies potkii areenan ovia, kunnes suuri vartijajoukko tulee ulos ovista ja laittaa mellakoijan aisoihin.

Intialaisilla on tunnetusti englantia puhuessa hauska aksentti, joka naurattaa muun maalaisia ihmisiä. Puhumistyyli heijastuu myös kirjoittaessa, jolloin ei voi välttyä hauskoilta virheiltä.

Julkaisimme perjantain kunniaksi hyviä esimerkkejä siitä, millaisia kirjoitusvirheitä Intiassa matkustaessaan saattaa nähdä.

”Get A Cock With Each Biriyani”

1.

Welcome, leadies and jents!

2.

Gents, you may wash your hands here.

3.

How about a quick launch?

4.

I'd like mine without cheese, thanks.

5.

Chaineeeeeeeese takeout?

6.

Moms makes the best moms.

7.

EVERYTHING IS SO TESTY! YUM!

8.

Past food is the best food!

9.

Beep steak, medium rare.

10.

Mmm, free cock.

11.

Or maybe something stronger.

12.

Nothing, NOTHING like a child bear to wash it all down.

13.

For all you health freaks.

14.

Room for dessert?

15.

Sshhh.

16.

Foot in the mouth.

17.

These guys will taste anything. ANYTHING.

18.

Full Body Masaz.

19.

Cut your child here.

20.

Get your eybro perched.

21.

Be careful. Naked people ahead.

22.

Be very careful.

23.

Who doesn't like to sleep on these?

24.

SHOOES!

25.

Apostrophes, people, apostrophes.

26.

Can't afford tuition?

27.

CONGRATIONS, YOU PASSED!

28.

Have yourself a nonmetallic, chemical new year!

29.

Amen!

Lähde: Buzzfeed

Monesti tulee ilme tapauksia, joissa ihminen ja villieläin ovat eläneet pitkän aikajakson yhdessä, jonka jälkeen tiet ovat eronneet. 10-vuotta gorilloja luontoon palauttanut englantilainen yhdistys sai kokea otain unohtumatonta, kun he palasivat alueelle minne gorilloja oli viety.

Damian Aspinallin kasvattama gorilla tuli esiin sademetsästä, kun se kuuli Damianin tutun äänen. Kohtaaminen oli erittäin koskettava ja eläin ei meinannut päästää Damiania lähtemään takaisin Englantiin. Gorilla myös esittele uuden perheensä koko ryhmälle ja oli erittäin iloinen jälleennäkemisen johdosta.

Uutisreporttereille sattuu usein pieniä virheitä, joille on hauska nauraa jälkeenpäin. Tällä kertaa moka oli kuitenkin hieman nolompi, sillä uutisreportteri piirsi vahingossa taululle peniksen kuvatessaan tilannetta.

Nainen ei itse tajunnut edes tilanteen hauskuutta, mutta kotiin päästyään varmasti hieman nolotti!