TU Delft on pienikokoinen ambulanssilennoki, joka voi pelastaa ihmisen vain muutamassa minuutissa. Videolla demonstroidaan tilanne, jossa mies saa yhtäkkiä sydänkohtauksen.

Hädissään oleva tytär soittaa tämän seurauksena hätäkeskukseen ja alkaa saamaan välittömästi ohjeita. Sillä aikaa sairaalasta lähetetään lennokki, joka on paikalla reilussa minuutissa. Pieneen ambulanssiin on pakattu kaikki ensiapuun tarvittavat välineet, joiden avulla selviämismahdollisuudet nousevat huomattavasti.

Tiesitkö, että myös Jupiterissa on revontulia? NASAn Hubble-teleskooppi ikuisti planeetan yllä hehkuvat revontulet 16. toukokuuta 2016.

Nykyteknologian avulla pystyy ikuistamaan elämän tärkeimpiä hetkiä mitä romanttisimmilla tavoilla. Tämä mies ohjasi perässään lennokkia, joka kuvasi ennaltasopimattoman kosinnan kaukaa taivaalta. Emme kuule mitä nainen vastaa suureen kysymykseen, mutta näkemämme reaktio kertoo kaiken tärkeän.

Vasta 21-vuotias taiteilija Lisha ihastuttaa vartalomaalaustaidoillaan. Näissä kuvissa näet hänen kätensä, jotka on maskeerattu mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Taustoja on hieman tummennettu kuvanmuokkausohjelmalla, mutta täytyy silti nostaa hattua Lishan maalaustaidoista.

Näitä katsellessa menee pää helposti pyörälle!

 

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

 

 

 

Mäyräkoirat Maya ja Peanut ovat löytäneet yhteisen sävelen perheen kääpiösiilin Minnien kanssa. Niiden omistajan mukaan koirat seuraavat siiliä kaikkialle. Minnie kiipeää välillä Mayan selkään ja ne tulevat kaikki hyvin toimeen keskenään. Katso videolta, miten suloinen miniperhe kolmikosta on tullut!