Mies oli pyöräilemässä töihin aamuvarhain, kun hän näki tiellä auton alle jääneen ketun. Mies meni hakemaan ketun tien reunaan, jotta voi tarkastaa sen voinnin. Sen silmät aukesivat ja menivät hiljaa kiinni moneen kertaan, ja sen koko keho tärisi kauttaaltaan. Mies ymmärsi, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Hän piti kettua sylissään ja silitti sen päätä, kunnes kettu otti viimeisen hengenvedon. Miehen oli pakko jättää kettu tien reunaan, sillä hän oli pyörällä liikenteessä, eikä saanut kuljetettua sitä sillä pois. Mies asetti kukkapuskan ketun viereen ja jatkoi matkaansa.

Kahdeksan tuntia myöhemmin mies tuli paikalle autolla. Hän päätti jo aamulla, että menee hakemaan ketun pois tienreunasta, kun pääsee töistä. Kun mies saapui ketun luokse, sai hän hämmästyä todenteolla – kettu oli hereillä ja elossa. Mies ei aikaillut, vaan otti ketun mukaansa autoon ja ajoi lähimpään eläinlääkäriin. Kettu oli saanut mitä luultavammin aivotärähdyksen, mistä se oli vielä vähän pökerryksissä. Kettu oli kuitenkin elossa, eikä törmäys ollut aiheuttanut sille mitään vakavia vammoja. Kettu sai jäädä eläinlääkäriin virkoamaan, ja myöhemmin se vapautetaan takaisin luontoon.

Lähde: Imgur

Video nauravista identtisistä nelosista tuli julkisuuteen 2000-luvun alussa, kun se esitettiin America’s Funniest Home Videos -tv-ohjelmassa. Pian sen jälkeen perhe saikin jättipotin voitettuaan Amerikan kaikkien aikojen hauskimman videon tittelin. Tittelin mukana tuli 250 000 dollaria.

Identtisiä nelosvauvoja ei maailmassa hirveästi olekaan. Tämä perhe kuuluu niiden onnekkaan 70 vanhemman joukkoon, jolle näin monta lasta on siunaantunut samanaikaisesti.

Nyt nämä nauravat neloset ovat jo 15-vuotiaita!

 

Eräs perheenäiti halusi jakaa kampausidean, joka on yllättävän nopea ja helppo tehdä. Toiselle tämä on ehkä helpompi tehdä kuin itselle, mutta harjoitus tekee mestarin! Äiti teki kampauksen tyttärelleen, ja haluaa nyt näyttää vaihe vaiheelta, kuinka tämä upea kampaus luodaan:

Ensin solmitaan hiukset tavallisesti taakse, mutta eteen jätetään hieman hiuksia vapaaksi.

Edessä olevista hiuksista otetaan yksi osio ja poninhännästä kaksi osiota.

Tällä tavoin.

Sitten aletaan tehdä ranskanlettiä, ottaen osioita etuhiuksista ja poninhännästä.

Kun etuhiukset on saatu letitettyä, jatketaan ranskanletin tekemistä ottamalla mukaan vielä osioita poninhännästä.

Tuloksena alkaa syntyä upea nuttura. Letin vasenta puolta kannattaa vetää vähän auki, jotta se näyttää kivemmalta.

Kun poninhäntä on saatu letitettyä, loput hiukset letitetään ihan normaalisti loppuun.

Letti kiedotaan nutturan ympärille ja kiinnitetään pinneillä.

Valmis nuttura näyttää tältä.

Aika nätti, eikö?

Lähde: iCreativeIdeas.com

Opaskoira Figo oli ylittämässä tietä omistajansa Audrey Stonen kanssa, kun bussi tuli kovaa vauhtia heitä kohti. Omistajansa oikealla puolella kävellyt opaskoira huomasi uhkaavan tilanteen ja heittäytyi vasemmalta tulevan koulubussin eteen.

Figo otti suurimman osan iskusta vastaan, mutta bussi osui myös omistajaan. Kivuista huolimatta uskollinen koira raahasi itsensä loukkaantuneen omistajansa luo törmäyksen jälkeen. Figo loukkasi etujalkansa pahasti, ja koira toipuu tällä hetkellä eläinlääkärissä. 62-vuotiaalta Audreylta murtui törmäyksessä useita kylkiluita, kyynärpää ja nilkka. Lisäksi hän loukkasi päänsä.

”Opaskoirani on minulle kaikki kaikessa, ja olen ikuisesti kiitollinen sille”, Audrey kertoo liikuttuneena medialle. Figo pääsee takaisin omistajansa luo hänen toivuttua onnettomuudesta.

 

Lähde

Lähde

Lähde

Kesä tulee ja melonit maistuvat ekstrahyvälle!

Saattaa olla, että olet leikannut vesimelonin aina vähän liian hankalasti. Tämä video näyttää, miten puolikas meloni kannattaa pistää paloiksi, jotta sen tarjoileminen on helppoa ja ennen kaikkea sen syöminen. Pistä vinkki korvan taakse ja ilostuta idealla seuraavan kerran ystäväsi.

Evästevalinnat