Harvempi ihminen nauttii erityisesti lentämisestä. Tilaa on liian vähän, ruoka on pahaa ja niskat tulevat kipeäksi hetkessä. Toisin oli Casey Neistatilla, jonka lentolippu päivitettiin ilmaiseksi ykkösluokkaan. Hän lensi Dubaista New Yorkiin ja selvitti, että lipun hinta olisi ollut yli 21 000 dollaria.

Neistat kuvasi 14 tuntisen matkansa videolle, sillä halusi dokumentoida kaikki pienetkin luksusyksityiskohdat lennolta. Hänellä oli mahdollisuus nukkua koneessa, käydä suihkussa ja saada jopa ovet omaan “hyttiinsä”. Näet tältä videolta, kuinka innoissaan Neistat kokemuksesta oli.

Jenkeissä esitetään American Ninja Warrior -nimistä tv-ohjelmaa, jossa kisaajat yrittävät läpäistä lähes mahdottomia esteratoja mahdollisimman nopeasti. Yksi sarjan kovakuntoisimmista osallistujista Jessie Graff ei jätä ketään kylmäksi edes punaisella matolla. Alla näet hidastettuna, kuinka Graff heittää voltin korkeissa koroissa tämän vuoden Emmy-gaalassa.

 

Harrastukset ovat tärkeä osa lasten elämää ja kasvua, oli laji mikä hyvänsä. Sky Brown on vasta kahdeksanvuotias, mutta pesee monet aikuiset skeittaamisessa. Tällä videolla näemme Brownin taidonnäytteittä ja on hän ehtinyt jo kilpaillakin alalla. Brown on nuorin tyttö, joka on koskaan osallistunut Vansin Open Pro -sarjaan.

MonkeyBoo on lemmikkiapina, jonka videot ovat keränneet valtavasti suosiota Youtubessa. Milloin Boo syö vesimelonia tai leikkii lasten leluilla, se on joka tapauksessa erittäin viisas eläin. Tällä videolla Boo näkee kuukauden tauon jälkeen hoitajansa, eikä riemulla ole rajaa.

Oletko koskaan miettinyt miltä eri asiat näyttävät, kun ne sulattaa kuumalla liekillä? Tällä videolla niin tehdään ja kuvataan se vieläpä hyvin läheltä. Jollakin oudolla tavalla videon katselu on erittäin tyydyttävää ja jopa rentouttavaa. Varsinkin tietokoneen näppäimistön sulaminen aiheuttaa melkeinpä kylmänväristyksiä iholla, niin helposti näppäimet sulavat muodottomiksi möykyiksi.