Ihmiset pitävät kavereidensa säikäyttelemisestä, sillä tiedossa on lähes aina hauskoja tilanteita ja hyviä muistoja.

Tällä videolla puolalainen työmies säikäyttää kolleegansa juoksemalla hänen perässään leikkikäärmeellä. Uhrin kaatuessa hän on lähes varma, että käärme pääsee puremaan, mutta toisin kävi.

Art Wolfe on kuvaaja, joka on erikoistunut eläimien kuvaamiseen.

Tässä kuvasarjassa näet miehen ottamia kuvia eläimistä, jotka ovat maastoutuneet uskomattoman hyvin. 61 vuotias Art aloitti projektinsa vuonna 1985 ja julkaisi sen vuonna 2005. Wolfe on ollut valokuvaamassa sadoissa paikoissa eripuolilla maailmaa ja on myös kirjoittanut vuodesta 1989 lähtien yhden kirjan joka vuosi.


Kissat hauskuuttavat ihmisiä ympäri maailmaa netissä, sekä oikeassa elämässä. Niiden temput, juonet ja teot ovat yksinkertaisesti hauskoja.

Nyt nettiin on ladattu video, jossa kissat riitelevät samasta ruokakupista. Toisen syödessä ruokaa toinen vetää kupin itselleen tassullaan.

Nimimerkki Rainykauke lisäsi videopalvelu Youtubeen erikoisen videon, jossa hän kuvaa lintuaan Harveytä.

Harvey-papukaija omaa erikoisen kyvyn, eläin nimittäin osaa laulaa dubsteppiä.


Eläimistä on ihmisille suunnattomasti iloa ja monet lemmikin omistajat haluavat jakaa iloisia hetkiä muille lataamalla videoitaan nettiin.

Tällä videolla kissa haluaa, että sitä silitetään jatkuvasti. Kissa nimittäin vetää omistajansa käden itseään päin aina sen loitotessa kauemmaksi. Voisiko tästä video enää hellyyttävämmäksi muuttua?