“Ghost Pepper” niminen chililaji on tällä hetkellä maailman vahvin chili, jota harva on uskaltanut edes maistaa. Tällä videolla huomiota kaipaava mies päätti syödä 3 kappaletta kyseisiä chilejä ja naama oli tempauksen jälkeen melko tuskaisen näköinen. Mies sanoi sokaistuneensa tulisuudesta ja edes maidon juomisesta ei meinannut tulla mitään.

Toivottavasti mies toipui tempustaan ilman vakavempia seurauksia!

Häissä monet ihmiset nauttivat liikaa alkoholia, jonka seurauksena syntyy noloja tilanteita. Yleensä tilanteista selvitään vain naurulla ja muutamalla punastumisella, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen.

Humalassa ollut nainen tanssi ympäri telttaa ja valitsi lopulta väärän tangon, jonka varressa hän strippasi. Muutaman hienon liikkeen jälkeen tolppa pettää ja teltta kaatuu. Voimme olla varmoja, että morsian oli varmasti tyytyväinen kaverinsa käytökseen!

Jalkapalloa pidetään miesvaltaisena lajina, mutta myös moni nainen on loistava jalkapalloilija. Tällä videolla naispelaaja suorittaa loistavia temppuja jalkapallolla.

Moni on joskus kokeillut laittaa mentoksia kokispulloon, jolloin juoma alkaa kuohuamaan holtittomasti. Tällä kertaa isoveli oli kuitenkin valppaana ja hän iski ennen kuin tyttö kerkesi tekemään koetta.

Siskon avatessa pullon hän sai kokea melkoisen yllätyksen, kun kokis alkoi kuohuamaan ennen kuin karkki oli edes pullossa.

Silloin tällöin sattuu ikäviä tapauksia, jossa eläimet loukkaantuvat ja tarvitsevat ihmisten apua. Onneksi tänä päivänä tekniikka on niin kehittynyttä, että pienimmillekin eläimille on saatavilla apua tarpeen tullen.

Tällä videolla onneton siili oli loukannut itsensä, jonka seurauksena sen takajalat olivat halvaantuneet.