Tamperelainen Lauri Vuohensilta kuvaa videoita asioista, joita hän laittaa puristimen väliin. Tällä kertaa hän kokeilee, voiko paperin taittaa kovan paineen avulla yli seitsemän kertaa. Videon kruunaa kuitenkin Vuohensillan hellyyttävä rallienglanti, jolla hän selostaa tapahtumia. Kuuntele itse ja ihastu!

Käsityöt ovat ylivertainen harrastus. Samalla kun niiden tekeminen rentouttaa ja auttaa keskittymään hetkeen, lopputuloksena syntyy jotain käytännöllistä ja nättiä. Olitpa sitten pitkän linjan neulomiskonkari tai vasta-aloittelija, olemme keränneet tähän artikkeliin 28 kaunista kuvaa, jotka innostavat kokeilemaan jotain uutta!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Hiuksiaan voi muotoilla monella tapaa ja tässä siitä yksi kiva esimerkki. Tukkaan ajellaan koneella erilaisia kuvioita, esimerkiksi viivoja tai vaikka auringon. Kannattaa kysäistä ensi kerralla kampaajalla käydessäsi, voisiko sinulle tehdä piristävän hiustatuoinnin. Se kasvaa vieläpä pois, toisin kuin oikeat tatuoinnit.

1.

A photo posted by @hiusmuotoiluatunteella on

 

2.

 

3.

A photo posted by @cbhairdesign_ on

 

4.

 

5.

A photo posted by Beat. (@hair_beat) on

 

6.

A photo posted by Maggie (@maggie143jj) on

 

7.

 

8.

Aivan kuin jostain ihanasta sadusta!

Ystävyys ei katso lajia. Videon alussa kilpikonna ja miniponi syövät rauhassa vihreää lounastaan, kunnes pieni koiranpentu viipottaa sekaan. Näky on niin suloinen, että tekisi mieli silittää!

Tämä video osoittaa, että muutkin olennot kuin ihmiset nauttivat hauskoista taikatempuista! Paviaanin reaktio katoamistemppuun on suorastaan hulvaton. Kohtauksesta jää apinalle pohdittavaa pitkäksi aikaa, koska tunnetusti taikurit eivät koskaan paljasta salaisuuksiaan.

Evästevalinnat