Toiset miehet tallentavat tämän ikimuistoisen hetken videolle, toiset räpsivät kuvia. Tämä Redditin käyttäjä halusi muistoksi omat sydämen lyöntinsä.

Pariskunta on siis matkalla Roomassa, ja he kulkevat kohti Colosseumia, jossa kosinta tapahtuu. Alla olevista kuvista näkyy, miten sydän reagoi tähän jännittävään hetkeen.

Pariskunta kävelee paikkaan, jossa kosinta tapahtuu, ja he ostavat jäätelöä.

Sitten he syövät jäätelön ja jonottavat Colosseumin sisälle. Mies miettii kosintaansa, sanoo sen sitten ääneen ja saa myöntävän vastauksen.

Syke laskee, kun onnellinen pariskunta istahtaa penkille.

Lähde: Reddit.com

Anderson’s Viewers Got Talent -ohjelmassa nähtiin taiteilija, joka löi tuomariston ja yleisön ällikällä. Hän maalasi puolessatoista minuutissa uskomattoman upean maalauksen, vaikkei se ihan heti siltä näyttänytkään. Maalaus näytti epämääräiseltä läntiltä mustan paperin keskellä – kunnes taiteilija käänsi teoksen ympäri.

Muoti on ehtinyt muuttua todella radikaalisti viimeisen sadan vuoden aikana. Suurin osa muoti-ilmiöistä on historiaa, mutta osa viime vuosituhannen tyyleistä on tehnyt paluun 2000-lukuun.

Tämä minuutin mittainen video näyttää hyvin sen, kuinka paljon tyyli ja kauneusihanteet ovat muuttuneet viimeisen 100 vuoden aikana. Videolla esiintyvä malli meikataan yksitoista kertaa, jokaiseen vuosikymmeneen sopivaksi.

Se on ihan sanomattakin selvä asia, että joulupukki on suomalainen ja asuu Korvatunturilla. Yleensä hahmo on lempeä ja kiltti, mutta joskus se voi olla niin paljon muutakin.

Tämä kuvasarja osoittaa, mitä tapahtuisi, jos tämä parrakas herra olisi poroineen, muoreineen ja tonttuineen tuttujen elokuvien pääosassa.

Lähde: blogi.expedia.fi / Expedia.fi

Yleensä hikka on enemmänkin riesa kuin ilon aihe, mutta ei tässä tapauksessa. Pienet veljekset istuvat sohvalla, ja toinen hikottelee vähän väliä. Se naurattaa velipoikaa joka kerta yhtä paljon. Toinen ei tajua, mille tässä nyt nauretaan – eikä luultavasti toinenkaan ymmärrä, mille tarkallaan ottaen nauraa. Mutta ei sillä ole väliä.