Elämässä tapahtuu joskus asioita, jotka jäävät mieleen loppuun asti. Tällä videolla näemme, kuinka mies menee tapaamaan poliisia, joka pelasti hänet kaksikymmentä vuotta sitten. Mies oli vasta viisivuotias ja hukkumaisillaan uima-altaaseen, mutta tämä poliisi pelasti hänet kaikkien onneksi. Jälleennäkemisen hetki on liikuttava, sillä ilman tätä poliisia mies ei olisi tässä maailmassa enää.

Kyyhkysillä ja jäniksillä ei yleisesti ottaen uskoisi olevan paljoakaan yhteistä, mutta nämä molemmat orvoiksi jääneet eläimet ovat lyhyiden elämiensä aikana joutuneet kohtaamaan suuria vaikeuksia ja vastoinkäymisiä.

Kaninpoikanen löydettiin kadulta niin nuorena, että napanuora oli vielä kiinni ja kyyhkysenpoikanen oli löydetty pudonneesta ja hylätystä pesästä, onneksi haavoittumattomana. Poikaset laitettiin samaan hautomoon ja niiden väliin laitettiin seinä, jonka ystävykset kuitenkin heti kaatoivat saadakseen olla lähellä toisiaan.

Minulla on vain roska silmässä!

Norsujen on jo pitkään tiedetty olevan erittäin viisaita eläimiä, joilla on uskomaton muisti ja vaisto. Silti norsuja tapetaan salaa niiden syöksyhampaiden vuoksi, jotka ovat haluttua tavaraa pimeillä markkinoilla. Norsuille on perustettu salametsästyksen seurauksena runsaasti luonnonsuojelupuistoja, joissa eläimet ovat paremmassa turvassa.

Videolla saamme todistaa upean tilanteen, jossa norsu rientää jokea pitkin valuvan miehen avuksi.

Dark chocolate on trencher and coffee beans

Kananmunat, pekoni, jogurtti tai voileipä?

Unohda ne. Jos haluat aivotoiminnallesi potkua kannattaa aloittaa päivä suklaalla, uusi New Yorkilaisen Syracusen yliopiston tekemä tutkimus osoittaa.

Tutkimukseen osallistui 968 henkilöä ikäväliltä 23-98. Tutkimuksessa kartoitettiin syömistottumusten ja suklaansyönnin vaikutuksia. Tuloksista ilmeni, että suklaan syönti parantaa kognitiivisia kykyjä ja vaikuttaa positiivisesti muun muassa muistiin ja abstraktiin ajatteluun.

Usein suklaata syövät tutkimukseen osallistuneet henkilöt pärjäsivät huomattavasti paremmin testeissä. Tutkimus myös osoitti, että suklaansyöjien iän tuoma kognitiivinen rappaeutuminen oli huomattavasti vähäisempää.

Jos siis haluat kognitiivista lisätehoa päivääsi, kannattaa se aloittaa parilla palalla suklaata!

 

Lähde: Newsner


Sisaruudessa ehkä parasta on loputtomat hauskat yhteiset tekemiset. Hämmästyttävän lahjakkaat sisarukset Kenny ja Capri Holland esittävät yhdistetyn version kahdesta klassikkokappaleesta -”Can’t Help Falling in Love” ja ”Over the Rainbow”, eikä huoneessa tai monitoreiden takana varmasti ole yhtäkään kuivaa silmää!