Tällaista taidonnäytettä on ilo katsella.

Kaksikko nimeltä MainTenanT vetää kauniin esityksen, joka ihmetyttää yleisöä ihan loppumetreille asti. Nicolas Besnard on ammattitanssija, ja hän on esiintynyt muun muassa Cirque de Soleilissa. Hänen partnerinsa Shenea Booth on taas kaksinkertainen maailmanmestari akrobatiavoimistelussa. Näiden kahden taidonnäytteiden yhdistelmä saa yleisön haukkomaan henkeään.

Itseään ja muita voi viihdyttää myös tällä tavalla. Ensin selailee vähän aikaa deittipalvelua ja muokkaa sitten oman profiilikuvan samanlaiseksi kuin tsättikaverin. Se voi tehdä vaikutuksen tai järkyttää pahasti.

En tiedä, toimiiko tämän kundi taktiikka ja saako hän treffiseuraa, mutta hauskalta nämä kuvat ainakin näyttävät. Tässä 17 otosta ”Tindafellan” Instagramista.

7-vuotias Elizabeth osallistui äitinsä kanssa vapaaehtoisjärjestön operaatioon, jossa pelastettiin huonosti kohdeltuja koiria. Tämän hienon teon seuraukset olivat tytölle yllätys. Vasta tv-lähetyksessä Elizabethille selvisi, että yksi pelastetuista pennuista tulisi olemaan hänen. Tyttö purskahtaa kyyneliin ja halaa sylissään ihmettelevää uutta ystäväänsä.

92-vuotiaalla Dorothy-mummolla oli aina ollut yksi tietty haave. Se haave oli, että pääsisi vielä joskus lentämään korkealle taivaalle, hänen Kansaksessa sijaitsevan kotinsa yli. Hän tiesi pian olevan liian myöhäistä, joten haave piti toteuttaa nyt. Hoitajien ja omaisten avulla Dorothyn haave toteutui.

Kun hän tuli taivaalta takaisin maan pinnalle, hänen kasvoillaan oli leveä hymy – hän oli todella onnellinen. Kuusi viikkoa myöhemmin, Dorothy nukkui pois.

Videon kuvaaja israelilainen Roni Nili Abdu on työskennellyt hevosten kanssa 15 vuotta, mutta ei ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa. Kun hänen poikansa Erez, jolla on harvinainen kromosomihäiriö nimeltä Williamsin oireyhtymä, tapaa tämän hevosen ensimmäistä kertaa, yhteys näiden kahden välillä syntyy heti. Hevonen lähestyy lasta varovaisesti ja antaa tämän sitten koskettaa itseään. Vaikka poika halaa eläimen jalkaa, se ei liiku mihinkään, ettei vaan satuttaisi lasta.

Tämä kohtaaminen on monessa mielessä tärkeä sekä Erezille että tämän perheelle, sillä oireyhtymän takia pojan on välillä vaikea kommunikoida muiden kanssa ja saada ystäviä. Videon avulla he haluavat lisätä tietoisuutta tästä harvinaisesta kromosomihäiriöstä.

Evästevalinnat