fouseyTUBE -niminen Youtube-käyttäjä tekee ihmisille piloja arjen keskellä. Mies on muunmuassa esittänyt varastavansa lompakoita ja on ihme, ettei hän koskaan ole saanut pahemmin kuonoonsa. Videolla näet tilanteita, joissa pilailija tarttuu tuntemattomien ihmisten käsistä kiinni.

Kannattaa katsoa loppuun asti, sillä kovisjengin tunteet kuumenevat melkoisesti viimeisessä kohtauksessa.

Remmington on 8 viikon ikäinen huskyn pentu, joka painaa vain 1,1 kilogrammaa. Koira tuotiin nykyiselle omistajalleen erittäin huonossa kunnossa vain 3 viikkoa vanhana. 3 viikon ikäisenä pieni koira painoi vain puoli kiloa.

Omistaja kuitenkin piti huolta, syötti ja antoi läheisyyttä Remmylle, jonka seurauksena se on nyt maailman suloisin ja ihanin koiranpentu.

Meksikolainen huumeparoni Jose Rodrigo Arechiga Gamboa esitteli Instagramissa sekä Twitterissä rikasta ja leveää elämäntyyliään. Jose, paremmin tunnettuna El Chino Antrax, ei tainnut ymmärtää kuvien näkyvän sosiaalisessa mediassa kaikille. Siis ihan kaikille.

Poliisi kiinnostui hänen rikkauksistaan ja alkoi selvittää asiaa.

 Leveää elämäntyyliä ihailevien seuraajien lisäksi kuviin pääsi käsiksi Meksikon poliisi sekä muut viranomaiset.

Jose Rodrigo Arechiga Gamboan rikkaukset aiheuttivat paljon epäilyjä, eikä mikään ihme.

Hän omisti paljon kultaisia aseita…

… sekä useita hienoja autoja…

… puhumattakaan muista menopeleistä.

Hänen varakkuutensa näkyi hyvin hänen vaatetuksessaan…

… sekä huolettomasta ja laadukkaasta elämäntyylistä

Viranomaisilla oli vahva epäily Josen laittomasta tavasta ansaita rahaa, ja tarkkailivat hänen elämää ja olinpaikkoja tarkasti. Kun epäilyjä ja todisteita oli tarpeeksi, viranomaiset päättivät ottaa selvää Josen rahanlähteestä.

Hänet saatiin kiinni Amsterdamin lentokentällä, ja joutui pidätetyksi huumeiden laittomasta hallussapidosta. Poliisit tutkivat tapausta vielä lisää, jotta kaikki mahdollinen tieto saataisiin Kaliforniassa pidettävään oikeudenkäyntiin.

Lähde: memolition.com

 

Saksalaista ruokaa tarjoilevan amerikkalaisen ravintola Edelweissin jätelava saa kyytiä.

Valvontakameralla näkyy, miten nälkäinen äitikarhu tallustaa paikalle sen verran varmoin askelin, että se on luultavasti käynyt tällä reissulla aikaisemminkin. Se haistelee ja kuulostelee ilmaa varmistaakseen, että saa tehdä dyykkauksensa rauhassa. Sitten se löntystää suoraan jätelavalle, nostaa sen kannen pystyyn, toteaa, että tassullinen ruokaa ei riitä ja ottaakin sitten koko lavan mukaansa. Ja niin he häviävät yhdessä yön pimeytyyn.

 

Taiteilija Victor Nunes perusti Facebook fanisivustonsa 12. tammikuuta ja on saanut jo lähes 2,000 seuraajaa. Victorin taideteokset eivät ole aivan perinteisimmästä päästä, vaan hän on halunnut luoda jotain omalaatuista ja erilaista.

Hän käyttää teoksissaan erilaisia ruoka-aineita, astioita, kyniä sekä muita arkipäivän tavaroita. Victor kaivertaa ja maalaa, sekä yhdistää asioita osaksi piirustuksiensa kokonaisuutta.Lähde: Facebook

Evästevalinnat