Keng Lye on singaporelainen taiteilija. Hän maalaa pääosin 3D-taidetta, käyttäen apunaan akryylimaaleja sekä hartsia. Hartsi on liimaa tai polymeeriseosta, josta kovettamalla tehdään muovia.

Ensin valitaan astia, mihin haluaa taideteoksensa tehdä. Pohjalle kaadetaan hieman synteettistä polymeeriseosta, josta tulee kovaa muovia sekoittamalla siihen pieni määrä kovetinainetta, joka aiheuttaa kemiallisen reaktion. Kovettuneen muovin päälle maalataan akryylimaaleilla eri kerroksia. Maalikerroksien väliin kaadetaan aina hiukan hartsia, jotta kuviosta tulee kolmiulotteinen.

Lopputulos on lumoava, kun elementit näyttävät leijailevan astiassa. Hyvin suosittuja 3D-maalausaiheita ovat kultakalat ja muut vedessä elävät eläimet, sillä kovettunut muovi näyttää nesteeltä.

Ohessa Keng Lyen upeita töitä, mitä voi katsoa lisää hänen Facebook-sivultaan.

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

Tässä erään toisen taiteilijan, Emil Haugen demonstraatio maalauksen eri vaiheista:

Ashley Lang joutui jättämään hyvästit rakkaalle kaksitoistavuotiaalle kultaisennoutajalleen Wagnerille. Koska he kävivät yhdessä aina nurmikentällä leikkimässä, Ashley halusi sirotella tuhkat tuolle samaiselle nurmelle. Ashleyn ystävä otti tilanteesta kuvan, joka sai molemmat kyynelehtimään. Ilmassa leijuva tuhka muodosti nimittäin kuvan koirasta. Ihan kuin Wagner olisi tosiaan päässyt vihdoinkin juoksemaan ikivihreälle nummelle ilman kipuja.

 

Parisuhteessa ollessa kumppanin kanssa tulee nukuttua lukuisia öitä yhdessä. Aluksi kaikki sujuu kuin tanssi, mutta pikku hiljaa toisen osapuolen nukkumistottumukset alkavat ilmetä muun muassa erilaisina asentoina. Toisen kainalossa nukkuminen saattaa muuttua kuritusotteeksi ja niin edelleen.

Tässä kuvasarjassa on esiteltynä muutamia klassikkonukkuma-asentoja, joista kaikilla on myös se pimeämpi puoli.

1. Lusikka vs. Meduusa

Lähde

2. Toisen kainalossa vs. kuristusote

Lähde

3. Toisen lämmössä vs. käärmeen puristusotteessa

Lähde

4. Hellä kosketus vs. reunaan ahdistaminen

Lähde

5. Symbioosi vs. karvainen yllätys

Lähde

Via: Playboy.com

Eda Marbury kärsi nuorena anoreksiasta. Hän teki itselleen ruokaa, mutta keksi aina syyn, miksei voinutkaan syödä, ja heitti lopulta ruoat pois koskematta niihin ollenkaan. Kun hän tapasi yliopistossa nykyisen aviomiehensä, suhde ruokaankin muuttui. Eda alkoi jälleen syödä, mutta samalla painoa kertyi paljon. Nuori nainen ei pitänyt vartalonkuvastaan eikä pystynyt katsomaan peiliin.

Mutta sitten Eda päätti, että asiaan on tultava muutos, ja hän meni tankotanssitunnille. Parin viikon kuluttua Eda oli koukussa lajiin. Aluksi Eda pelkäsi, että muut naiset tuomitsevat hänet ison kokonsa takia ja nauravat hänelle, mutta toisin kävi. Eda on saanut upeita ystäviä, hänen itseluottamuksensa on noussut valtavasti ja paino pudonnut jo 30 kg. Ladattuaan tankotanssivideon itsestään Facebookiin Eda sai todella rumaa palautetta, mutta suurin osa kommenteista oli rohkaisevia ja monet kertoivat hänen esimerkkinsä antaneen valtavasti rohkeutta ja itseluottamusta. Go Eda!

Tämä basalttikivestä koostuva kallionreuna löytyy Heimaeyn saarelta Islannista, ja se on syntynyt tulivuorenpurkauksen seurauksena, kun laava on jähmettynyt mereen ja sen äärelle.  Kallio on miljoonien vuosien saatossa muovaantunut aivan norsun näköiseksi. “Norsu” näyttää siltä, kuin se olisi makuullaan ja ottaisi kärsällään vettä merestä.

Heimayen-saari on vielä vulkaanisesti aktiivinen, sillä vuonna 1973 Eldfell-niminen tulivuori purkautui siellä.

Tätä kuvaa katsellessa ei voi olla muuta kuin ihmeissään!


Kuva: Diego Delso

Via: BoredPanda

Kuva: Diego Delso / Wikipedia