Pokeria pelataan ympäri maailmaa ja kyseisen uhkapelin aikana moni äkkirikastuu, kun taas toiset menettävät koko omaisuutensa. Peliä ei silti kannata ottaa liian vakavasti ja temppujen tekeminen on oiva tapa rentoutua tiukkojen tilanteiden alla.

Pokeripöydässä istunut mies toisti hämmästyttävää temppua, jonka aikana muut ihmiset varmasti menettivät oman keskittymiskykynsä peliin.

Sprinter Cellin juoni:

Yhdysvalloilla on sotilaallinen läsnäolo kahdessa kolmessaosassa valtiossa ympäri maailmaa. 12 henkilön ryhmä on ollut riittävä aloittaakseen terrorin uhkavaatimuksen nimeltä ”blacklist”- tappava lähtölaskenta kasvavista terrori-iskuista yhdysvaltain etuja vastaan.

Sam fisher on vasta perustetun salaisen Fourth Echelon yksikön johtaja, joka vastaa ainoastaan Yhdysvaltain presidentistä. Samin ja hänen yksikkönsä joutuu nappamaan terroristeja keinolla millä hyvänsä, ja pysäyttämään blacklistin lähtölaskennan ennen kuin se saavuttaa nollan.

Pelin aikana pelaaja suorittaa huikeita taisteluoperaatioita erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Sprinter Cell ei jätä ketään räiskintää ja toimintaa rakastavaa henkilöä kylmäksi!

Urheilussa saattaa silloin tällöin käydä käsittämättömän huono tuuri, jonka ansiosta saa kuvattua hulvattomia videoita. Tällä videolla nuoret miehet pelaavat hiekkakentällä futista, kunnes 4 kertaa tolppaan osunut veto saa pelin keskeytymää hetkeksi.

Toivottavasti kyseinen pelaaja pääsi yli potkustaan ja pystyi jatkamaan peliä normaalisti.

Eläimien yhteydessä saatetaan joskus nähdä kummallisia muodostumia, kuten tällä videolla. Epätavalliset muodostumat eivät kuitenkaan tarkoita sitä etteivätkö kyseiset eläimet voisi elää onnellista elämää.

Omistaja joutui katsomaan Duecy nimistä kissanpentuaan kaksi kertaa ennen kuin hän tajusi, että sillä on kaksi päätä. Kissanpentu voi onneksi tällä hetkellä hyvin ja se syö normaalisti.

Duecy erotettiin äidistään heti syntymästä, joten sen huoltaja Stephanie Durkee syöttää sitä käsin. Tutkijoilla ei ole tietoa, miksi kissa syntyi ”kaksipäisenä”.

Venäjän erämaissa elää runsaasti hirviä ja on uskomatonta kuinka ne selviävät kovan talven ylitse hengissä. Joskus kuitenkin nämä metsien kuninkaatkin tarvitset apua kuten tässä tilanteessa.

Suuri hirvi oli pudonnut jäihin ja oli jäätyä kuoliaaksi, onneksi paikalle saapui hyväsydämisiä venäläisiä. Miehet nostivat kohmeessa olleen hirven pois jäistä ja vetreyttivät sen jalat kävelykuntoon.