Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kien Lam toteutti sen mistä monet meistä vain haaveilevat – matkan maailman ympäri. Kien on kotoisin San Franciscosta ja hän laski, että vuoden asumiskustannuksilla, joita hän maksaisi kotikaupungissaan, hän pystyisi matkustamaan maailman ympäri.

Täten Kien lopetti työnsä, pakkasi laukkunsa ja matkasi yhteensä 17 eri maata – kamera mukanaan.  Hänen tavoitteena oli matkustaa maihin, joissa ilmasto olisi niin lämmin, kuin mahdollista, jotta hän voisi kulkea vain shortseissa ja rantasandaaleissa. Katso miten miehen upea matka on tallentunut videolle ja toteutuiko Kienin alkuperäinen suunnitelma matkata vain lämpimissä maissa.

Kehonrakennuksessa on tarkoituksena saada mahdollisimman lihaksikas, mutta vähärasvainen vartalo. Kehonrakennus on monille mieluinen harrastus, ja useiden tavoitteena on kilpailuihin pääseminen ja menestyminen lajissa.

70-vuotias Sam ‘Sonny’ Bryant Jr. on harrastanut kehonrakennusta 26 vuotta. Sonny on hyvä inspiraation lähde, sekä todiste siitä, ettei kehonrakennus saatika muukaan urheilu katso ikää.

Sam kertoo, että alussa hänellä ei ollut aavistustakaan kuinka treenaaminen käytännössä tapahtuisi. Hän aloitti tyhjästä 44-vuotiaana, ja tulokset ovat todella vakuuttavia.

Näiltä miehiltä on selkeästi puuttunut jännitystä elämästä, sillä niin hullun tempun he ovat itseään viihdyttäkseen keksineet. Monille pelkkä matka kuumailmapallossa voi olla elämän pelottavin kokemus, mutta näille miehille se taitaa olla liian helppoa.

Videolta näkyy, kuinka miehet nousevat kuumailmapallon kyytiin, joka vie heidät kilometrien korkeuteen yläilmoihin. Näille hurjapäille ei tosin pelkkä kuumailmapallokyyti riitä, vaan he päättävät testata tasapainoaan “slack linella”, joka on kahden kuumailmapallon väliin kiinnitetty nuora. Miehet taiteilevat nuoralla yksi toisensa jälkeen ja taistelevat maan vetovoimaa vastaan. Katso videolta miten miehille käy!

 

Kuuluisa Walt Disneyn sitaatti, “If you can dream it, you can do it” on ollut Tim Harrikselle totta, koko hänen elämänsä ajan. Harris syntyi vuonna 1989 ja vaikka hänellä on downin oireyhtymä, hän on koko elämänsä ajan ylittänyt muiden ihmisten odotukset.

Tim valmistui Eldorado High School:sta vuonna 2004 ja äänestettiin valmistujaisjuhlansa kuninkaaksi valtavalla äänivyöryllä. Valmistujaisviikon aikana, Tim äänestettiin myös vuoden oppilaaksi, koulun johdon, opetuskunnan ja henkilöstön puolesta.

Vuosien ajan, Tim halisi perustaa oman ravintolan. Viimein vuonna 2010, hän teki unelmastaan totta. “Tim’s Place” nousi nopeasti yhdeksi kaupungin suosituimmista ravintoloista ja tarjoilee hyvän ruoan ohella myös ilmaisia halauksia. Tim on todellinen inspiraation lähde ja Vivas toivottaa hänelle onnea ja menestystä.

Shalla Monteiro tapasi vuonna 2011 kodittoman miehen nimeltä Raimundo Arruda Sobrinho. Shalla ystävystyi Raimundon kanssa ja hämmästyi runoista, joita tämä kirjoitti päivittäin. Shalla halusi auttaa häntä, joten hän perusti Facebook-sivun Raimundolle ja hänen kirjoituksilleen. Mitä tapahtui seuraavaksi, oli todellinen ihme.

Lue lisää Raimundosta ja hänen runoistaan Shallan rakentamalla Facebook-sivulta