Kaikki, joilla on joskus ollut akvaario tietävät sen, kuinka arkoja kalat yleensä ovat. Ne väistävät ihmiset kättä ja haavia parhaansa mukaan, jonka vuoksi vikkelimpiä yksilöitä on erittäin vaikea saada kiinni.

Tällä videolla nähtävä kala on kuitenkin poikkeus, joka vahvistaa säännön, sillä se haluaa omistajaltaan läheisyyttä joka ilta. Videolla mies työntää kätensä akvaarioon, jonka jälkeen hän alkaa rapsutella lemmikkiään.

Finn-koiran kohtalo oli joutua koiratappeluun, jotka ovat laittomia lähes jokaisessa maassa. Koiratappeluissa ihmiset lyövät vetoa ja katsovat kumpi eläimistä voittaa. Yleensä toinen koirista menehtyy taistelun aikana ja voittanut koira lähtee kehästä haavojen ja kipujen kanssa.

Finn-koiran kohtalo ei onneksi ollut näin julma, sillä se saatiin pelastettua surkealta elämältä, joka olisi johtanut kuolemaan. Finn on kaikinpuolin iloinen, kiltti ja lempeä koira sen rankasta menneisyydestä huolimatta.

Äidinvaisto on jotakin, minkä vain jokainen äiti voi tunnistaa ja tietää, mitä se tarkoittaa. Myös eläimillä on erittäin vahva vietti, joka ajaa niitä puolustamaan ja suojelemaan jälkikasvuaan jopa oman henkensä uhalla.

Videolla näemme surullisen tilanteen, jossa norsu yrittää pelastaa poikastaan mutakuopasta. Norsuemo kuitenkin pahensi tilannetta, sillä se työnsi kuoppaan vain lisää mutaa, yrittäessään auttaa poikastaan.

Lopulta ihmiset saivat norsun pois kuopan luota ja poikanen pelastettiin onnistuneesti.

Ihmiset osaavat olla erittäin ihania, mutta myös tavattoman julmia ja muihin kohdistuva käytös saa yleensä vaikutteita siitä, kuinka ihmistä itseään on kohdeltu. Et voi antaa muille paljoa rakkautta, mikäli et ole koskaan sitä itse saanut.

Angel-koira oli epäonninen, kun se joutui perheeseen, jossa sen omistaja nälkiinnytti eläintä tahallisesti. Onneksi pelastustyöntekijät olivat saaneet ihmisiltä vihjeitä aliravitusta koirasta ajoissa, jotta se pystyttiin pelastamaan.

Katso alla olevasta videosta, miltä koira näyttää ennen ja jälkeen:

Perheen kanssa tehdyt matkat ovat usein niistä kaikista parhaimpia, vaikka välillä tuntuisikin siltä, että “oma suku on pahin.” Mies päätti viedä koiransa hiekkarannalle temmeltävään kokonaisen päivän ajaksi. Niinpä hän lastasi peräkonttinsa koirilla ja lähti ajamaan kohti hiekkarantaa.

Eläinten reaktio on ihana, kun ne pääsevät temmeltämään ja leikkimään vapaina.