Joskus saatat unohtaa asioita ja sen seurauksena aamuisin saat kokea mielenkiintoisia asioita.

Tämä mies oli jättänyt vesiletkunsa ulos ja pakkanen oli iskenyt yön aikana. Tuloksena vesiletkusta oli tullut jääkone, joka puski jääpaloja.

Nissan aikoo valloittaa talven tänään käynnistyvällä #&?%! Weather –konseptilla. Kyseessä on täysin uudenlainen kampanja, jossa kuluttajat pääsevät tekemään omia säätiedotuksia Jarno ”Jarppi” Leppälän kanssa.

#&?%! Weather –kampanjan ”keskus” on Facebookissa ja Nissanin omilla internet-sivuilla, joissa kuluttajat voivat raportoida oman paikkakuntansa säästä. Duudsonien Jarno ”Jarppi” Leppälä toimii säämiehenä, jonka persoonallisesti lukemat säätiedotukset kuvataan Nissanin #&?%! Weather –studiolla. Säävideot julkaistaan Nissanin Facebook-sivulla, josta niitä voi jakaa eteenpäin. Oman #&?%! Weather -säätiedotuksen voi tehdä kuka tahansa.

“Haluamme tarjota brändilupauksemme ”Innovation and Excitement for Everyone” mukaisesti kaikille jotain uutta ja jännittävää, ja #&?%! Weather -kampanjassa tämä toteutuu varmasti. Ihmiset valittavat usein huonosta säästä Ja meidän tavoitteenamme on tehdä tällä kampanjalla huonosta säästä hauskaa ja samalla todistaa ylivoimaisuutemme crossover-autojen valmistajana”, sanoo Taina Erkkilä, Nissan Nordic Europen viestintäjohtaja.

#&?%! Weather –sivut avautuivat Facebookissa: www.facebook.com/NissanSuomi. Omia säätiedotuksia voi lähettää Nissanin omalle säämiehelle Jarpille 4.-8.2. välisenä aikana. Kaikki huipentuu Helsingissä Narinkkatorilla järjestettävään kaksipäiväiseen tapahtumaan 8.-9.2.2013.

Vauvat tekevät hauskoja ja suloisia ilmeitä, kun ne maistelevat ja kokevat uusia asioita.

Tällä kertaa ihastuttavat vauvat kokeilevat miltä sitruuna maistuu. Tuloksena on iloisia, happamia ja järkyttyneitä ilmeitä, joille kaikki voivat nauraa.

Päästä mut pois -kappale kertoo nuoresta pariskunnasta, joka riitelee jatkuvasti ja lopulta eroaa. Musiikkivideota on kuvattu mm. Espanjassa ja Saksassa. Kappaleessa kuullaan myös Suomen Idolsin voittanutta Diandra Floresta.

Joonas Kenttämiehen ohjaamaa videota tähdittää entinen Miss Suomi Sara Sieppi, joka näyttelee Mikael Gabrielin epäuskollista tyttöystävää.

Lataa Päästä mut pois -kappale omaksesi iTunesista klikkaamalla tästä!

Huoneiden sisustaminen on olennainen osa asumisessa, mutta joskus huoneiden suunnittelu voi aiheuttaa paljon päänvaivaa. Omissa ideoissaan onnistuu ja joskus taas lopputulos voi näyttää erilaiselta mitä oli toivonut.

Tässä kuvasarjassa esittelemme erittäin loistavasti toteutettuja maalauksia eri huoneissa.

Näistä huoneista voisi jopa sanoa, että ne ovat heränneet eloon:

Lähde: eazywallz.com