17. huhtikuuta 2013 mies oli viemässä kaunista neitoa ensitreffeille. Ensitreffit sai kuitenkin erikoisen käänteen, kun kaksi poliisia pysäytti autoa ajaneen miehen ja hänen treffikumppaninsa. Treffit kuitenkin kannatti, sillä kaksikko päätyi onnellisesti parisuhteeseen.

Tasan kaksi vuotta myöhemmin, 17. huhtikuuta 2015, mies vei tyttöystävänsä ulos tärkeän vuosipäivän kunniaksi. Tälläkin kertaa poliisit pysäyttivät kaksikon, mutta sakkojen sijaan tilanne päätyi onnelliseen kosintaan. Poliisit auttoivat miestä toteuttamaan tämän ikimuistoisen hetken.

Muutama vuosi sitten Michael Grab hengaili kaverinsa kanssa eikä heillä ollut mitään tekemistä. Kaveri ehdotti, että hei, oletko nähnyt semmoisia kivipinoja ja pitäisikö kokeilla. Ja siitä se kaikki alkoi.

Homma oli niin terapeuttista ja mielenkiintoista, että Michael jäi siihen koukkuun. Nyt hän osaakin tehdä mitä ihmeellisempiä pinoja, jotka näyttävät siltä kuin ne olisivat epätodellisia.

Lähde: Gravity Glue / Facebook

Tuijottava silmäpari ruoka-aikana on varmasti tuttu näky monelle koiranomistajalle. Tältä koiralta oltiin kielletty ruokailun aikainen tuijottaminen ja kerjääminen. Mutta mitä luulet, voiko koira vastustaa kiusausta?

Se halusi seurata tarkasti omistajansa jokaista suupalaa, jäämättä siitä tietenkään kiinni.

Omistaja joutui myymään Arthur-hevosensa silloisen elämäntilanteensa vuoksi. Neljä ja puoli vuotta myöhemmin tilanne oli kuitenkin toinen, joten hän osti Arthurin takaisin itselleen.

Tällä videolla omistaja vie Arthurin tapaamaan vanhoja ystäviään, kenen kanssa se oli kasvanut pienestä varsasta asti. Ja kuten videosta voi huomata, kaverit eivät todellakaan olleet unohtaneet Arthuria.

Mies oli lähtemässä neljäksi päiväksi lomalle ja tarvitsi kasvilleen hoitajaa. Siis sellaista, joka antaa kasville vettä silloin, kun se näyttää vähän janoiselta.

Hän pyysi kolleegaansa tähän kunniatehtävään, ja tämä suostui. Mies ei kuitenkaan osannut aavistaa, että hänen poissaollessaan kasvi tulisi näkemään koko kaupungin. Kasvinhoitaja piti hyvää huolta kasvista, ja otti tämän joka paikkaan mukaan…

… siis IHAN joka paikkaan.

Hurjan seikkailun päätteeksi kasvi pääsi turvallisesti takaisin kotiin. Eikä pelkästään elävänä, vaan myös monia kokemuksia rikkaampana.

Lähde: Reddit