Jaemy Choong on mies, jolta ei kekseliäisyyttä puutu. Hän yhdistelee hauskasti leffojen kansikuvia oikean elämän tilanteisiin ja ihmisiin. Lopputulokset ovat hauskoja.

Lisää kuvia voit katsoa Jaemyn Instagram-tililtä.

Lähde: Instagram

 

Video on kuvattu Yhdysvalloissa San Diegon kaduilla. Katutaiteilija soittaa kitaraa jaloillaan, sillä hänellä ei ole käsiä. Jos epäilet, että se on helppoa, voit kokeilla itse. Siinä saattaa muutama kieli katketa ennen kuin yksikään oikea sointu nousee ilmoille. Lisäksi mies laulaa todella taitavasti. Rispektiä.

Isät on parhaita. Tällä videolla lapsi saa maistaa karkkia. Se on jo parasta se. Sitten toisekseen isä yskäisee tai naurahtaa leikisti, ja siitä se ilo vasta irtoaakin. Tätä jatkuu tovi ja isosiskokin ryhtyy leikkiin mukaan. Ei ole mitään niin ihanan kuuloista kuin lapsen nauru.

Ei ole helppoa aikuisellekaan saada heti unta saati sitten lapselle, joka haluaisi vähän ehkä leikkiä. Ja sitten kun vielä samassa huoneessa on maailman paras leikkikaveri, niin eihän se nukkumatti viitsi tulla vierailulle. Tällä videolla näkyy salakuvaa kahdesta veijarista, jotka leikkivät ”kukkuluuruu”-leikkiä keskenään eli ne kurkkivat omista häkkisängyistään toisiaan. Hellyyttävä kaksikko.

Aviomies (ja tuleva isä) etsii jääkaapista ennen salille lähtö lempijuomaansa, vitamiinivettä. Vaimo videokuvaa salaa. Todellisuudessa mitään vitamiinivesiä ei kaapissa ole vaan siellä on piilossa positiivinen raskaustesti. Mieshän ei tätä tietenkään meinaa tajuta, vaikka pitelee sitä kädessään. Aika kiva yllätys.