Kaksi urheaa miestä suostuivat BuzzFeedin testiin, jossa poistettiin ihokarvat heidän käsivarsistaan. Kuten arvata saattaa, kokemus oli kivulias ja huudoiltakaan ei vältytty. Toiselle miehistä vahaus oli erittäin raskas, sillä hänellä oli niin paljon karvoja käsissään. Vahauksen tehnyt nainen oli sitä mieltä, että paljaat käsivarret tuovat lihakset paremmin esille, mutta kuka haluaa kokea tällaista kipua ulkonäön hinnalla?

18-vuotias McKenna Pilling oli muuttamassa pois koulunsa asuntolasta. Luonnollisesti hänen äitinsä halusi yllättää tyttären iloisella visiitillä. Äiti lähetti kuvan McKennalle itsestään makaamassa sängyssä ja viestin “Katso missä minä olen! Missä sinä?”

 

 

Kävi kuitenkin nopeasti ilmi, että äiti oli mennyt väärään huoneeseen ja makasi jonkun tuntemattoman sängyssä. Onneksi tilanteesta selvittiin huumorilla ja kukaan ei pahoittanut mieltään.

Lähde: Buzzfeed

Isät ovat usein sellaisia, että he yhtäkkiä päättävät ryhtyä suuren projektin pariin vain sen vuoksi, että voisivat ilahduttaa perheensä.

Perheen koira oli juuri kuollut, jonka vuoksi isä teki paljon töitä pihalla unohtaakseen surunsa. Kuoppaa kaivaessa isän kaveri tokaisi, että uima-allas istuisi loistavasti kyseiseen paikkaan. Tarkoituksena oli aluksi rakentaa allas kaloille.

Isä ei kauaa odotellut, vaan alkoi rakentamaan allasta, jossa koko perhe voisi uida.

1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä on altaan pohjapiirustus.

12

2. Tämän jälkeen isä merkitsi alueen tarkasti, johon uima-allas rakennetaan.

11

3. Tämän jälkeen kaivettiin suuri kuoppa, jonka pohjalle asetettiin vesipumppu.

10

4. Aluetta suojattiin sateelta ja paikka näytti hetken aikaa aivan sotilastukikohdalta.

9

5. Tämän jälkeen allas raudoitettiin, jotta se kestäisi veden ja betonin aiheuttaman paineen.

8

6. Kuopan pohjalla istuva vauva antaa hyvää perspektiiviä siitä, kuinka suuri allas.

7

7. Tämän jälkeen altaan seinät valettiin betonilla.

6

8. Kuvissa näkyvät pienet kuopat ovat suunniteltuja perheen vauvalle.

5

9. “Isi oot maailman paras!”

4

10. Työ toimi myös eräänlaisena terapiana isälle ja sen avulla hän pystyi unohtamaan surunsa.

3

11. Allas istuu hyvin perheen pihaan.

2

12. Iltaisin tunnelma on kuin suoraan paratiisisaarelta.

1

Kuvat & lähde: Imgur.com

Tiedätkö sen tunteen, kun tapaat jonkun ihmisen pitkän aikavälin jälkeen ja huomaat, kuinka paljon hän on muuttunut. Ihminen ei yleensä huomaa muutoksia läheisissään, kun hän näkee heitä joka päivä. Muutokset kasvoilla ovat niin pieniä päivässä, viikossa tai kuukaudessa, että eroa on vaikea huomata.

Tällä videolla tilanne on kuitenkin toinen, sillä mies otti naamastaan kuvan joka päivä kahdeksan vuoden ajan. Videopätkällä näkee, kuinka pikku hiljaa miehen kasvot muuttuvat poikamaisesta miehiseksi.

Mies otti valokuvia yhteensä 2900 kappaletta.

Meksikonlahdella veneleimässä ollut pariskunta osui oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. He löysivät vedessä ajelehtivan koiran keskeltä avomerta. Koira oli pudonnut pois veneestä, mutta onneksi sillä sattui olemaan pelastusliivit päällä, jotka auttoivat sitä pysymään pinnalla. Eläin ehti ajelehtia meressä noin 3 tuntia, ennen kuin se pelastettiin.

Tässä hieman persepektiiviä onnekkaalle sattumalle: Meksikonlahden pinta-ala on 1,6 miljoonaa neliökilometriä ja jackrussellinterrieri on vain muutaman kymmenen sentin pituinen. Koiran löytäminen on siis käytännössä vaikeampaa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta.