Räppäri Mikael Gabrielin odotettu ”Woppaa ft. Kevin Tandu” julkaistiin tänään huikean musiikkivideon kera.

Mikael totesi musavideon kuvauksista seuraavasti: ”Siisteimmät musiikkivideon kuvaukset ikinä.”

Biisillä on positiivinen kotibile henkinen meininki, joka tempaa mukaansa. Kesä 2014 koko suomi woppaa!

Nämä yhdeksän beaglea ovat eläneet koko elämänsä häkeissä koe-eläiminä. Nyt niiden elämä muuttuu lopullisesti, kun Beagle Freedom rescue -järjestön henkilöstö hakee ne pois Nevadassa sijaitsevasta laboratoriosta.

Auringonvalo ja raikas ulkoilma on näille koirille aivan vieras asia. Nyt ne saavat ensi kertaa tuntea ruohon tassujensa alla ja juosta vapaana.

Ensin koirat ovat vähän hämillään, mutta vauhtiin päästyään niitä ei pysäytä mikään. Ne juoksevat ympäri pihaa, leikkii ja temmeltää. Ne ovat ensimmäistä kertaa elämässään onnellisia, eikä tätä onnea vie niiltä enää kukaan.

Pieni poika oli pyöräilemässä kotipihallaan, kun tapahtui jotain odottamatonta. Pihan valvontakamera tallensi uskomattoman tilanteen, missä kissa pelasti perheen pojan agressiivisen koiran hampaista.

Koira hyökkäsi pojan kimppuun ja tarrautui hampain hänen jalkaansa kiinni. Onneksi uhkaavan tilanteen näki perheen kissa, joka ampaisi koiran kimppuun häätäen sen pois.

Pojalle tuli muutama tikkiä vaativa haava, mutta säästyi pahimmalta – kiitos kissan, jonka perhe pelasti muutama vuosi sitten löytöeläinkodista.

 

Jos olet suunnittelemassa kesähäitä tai mitä tahansa juhlia, joihin haluat lähettää vanhan kunnon kutsun, tässä oiva esimerkki. Tähän kutsuun jokainen haluaa vastata ja tällaisiin juhliin jokainen haluaa osallistua.

Rehellisyyttä parhaimmillaan!

Lähde

Klovnit ovat monien ihmisten mielestä pelottavan näköisiä, joka johtuu luultavasti siitä, että kauhuelokuvissa murhaajat ovat välillä pukeutuneet klovneiksi.

”DmPranks” niminen pilailijaryhmä päätti pelotella ihmisiä käyttäen hyödyksi pelottavan näköistä klovni-asua.