Thomas Middleditch hauskuuttaa ihmisiä netissä omalla versiollaan dubstepistä!

Dubstep on elektronisen musiikin tyylilaji, joka on peräisin Lontoon 2000-luvun vaihteen UK garage -musiikkityylissä. Dubstepin erityisiä elementtejä ovat tummasävyisyys, kolmimuunteiset rytmit ja bassovoittoisuus. Dubstep alkoi levitä laajemman yleisön tietoisuuteen vuosien 2005 ja 2006 aikana.

Tämän miehen tulkinta on kuitenkin hieman tavanomaisesta poikkeava.

JVGn taustajoukoissa vaikuttava ja itse VilleGallen veli MäkGälis on julkaissut uuden biisinsä, Mäk Is Bäk.

Aiemmin herra julkaisi esikoisensa helmikuussa, MäkGälis aka Siskos Broidi video keräsi Youtubessa jo lähes 300 000 näyttökertaa.

Gälis räppää nuuskasta ja kertoo Light Cokiksen olevan paskaa limuu. Biitin on tuottanut Sakke Aalto. Tälläkertaa musiikkivideolla heiluu myös naisia!


Suomalainen viihdesivusto Findance.com uutisoi eilen hieman kriittisesti nuorten artistien tekemästä kappaleesta, uutisesta tuli heti suosittu ja se herättikin paljon kommentointia. Monet selvästi täysin huumorintajuttomat ihmiset aloittivat vinkumisen heti kommentointikentissä.

Nyt musiikkivideon tuottaja ja ohjaaja Emmi Laine puolustautuu:

”Biisin tekijät Eetu ja Nina halusivat tehdä mahdollisimman ärsyttävän biisin kaikkia sen vaatimia elementtejä, kuten autotunea käyttäen.”

Nenä-Eetu ja Banaali tapasivat alunperin Basso Median perustajan järjestämällä Bass Campilla. Bass Campin tarkoituksena on tukea nuorten taide- ja kulttuurikasvatusta sekä innostaa ja ohjata nuoria itse toteuttamaan haluamaansa toimintaa omalle asuinpaikkakunnalleen.

”Biisin kuultuani kutsuin jengin bileisiin ja teimme videon puhelimillamme. Jännä huomata, kuinka voimakkaasti ihmiset reagoivat videoon. Erityisen paljon kommentteja on tullut videolla esiintyvien tyttöjen tissien koosta, mikä kertoo mielestäni kaiken olennaisen yhteiskunnastamme. Olemme siis onnistuneet herättämään keskustelua tärkeän aihepiirin ympäriltä, mutta silti suurin osa keskusteluun osallistuneista on täysin hakoteillä.”

Niin sanottu huumorimusiikki on ottanut tuulta alleen maailmallakin, suositulla Lonely Island bändillä on jo lähes miljardi näyttökertaa YouTubessa.

Vivas.fi pitää kappaletta ja videota erittäin onnistuneena omassa genressään, vapautukaa aatteistanne tosikot!

Rick Mereki, Andrew Lees ja Tim White ovat matkustaneet ympäri maailmaa kuuden viikon ajan. Miehet saivat loistavan ajatuksen kuvata toisiaan ja tiivistää matkan yhden minuutin pituiseksi videopätkäksi. Videolla nuoret miehet kävelevät kameraa kohti ja sivulle, jonka aikana kuva vaihtuu nopeaan tahtiin. Taustalla tulet näkemään muun muassa Eiffel tornin, hiekkarantoja, kirkkoja ja muita tunnettuja nähtävyyksiä!

”Im not Gay, I Just like RAINBOWS” – Tyttö New Yorkissa järjestetyssä Gay Pridessä.

Helsingissä alkoi maanantaina viikon pituinen Helsinki Pride tapahtuma. Maanantaina ohjelmassa oli avajaiset ja viikon aikana järjestetään muun muassa näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia, Cooperin testi ja muuta urheilua, vertaisryhmätapaamisia, nuorten ilta ja sateenkaarimessu. Lisäksi järjestetään useita juhlia punk-klubista naistenbileisiin.

Viikko huipentuu lauantain Pride-kulkueeseen, joka kulkee läpi Helsingin keskustan. Kulkue päättyy puistoon, jossa vietetään puistojuhlaa. Puistojuhlan ohjelmassa on yleensä musiikkiesityksiä ja puheita sekä Seta ry:n Asiallisen tiedon omenan ja Kunniarotan jako. Lauantai-iltana on pride-viikon pääjuhlaklubi jossain kaupungin yökerhossa.

Kulkueen – kuten koko viikon – näkyvin symboli lienee sateenkaarilippu.