Euroopassa maiden rajoja voi olla vaikea erottaa, sillä kaikki maat elävät sulassa sovussa. On hauskaa nähdä, kuinka yksi kiveä, oksaa tai kasaa heinää käytetään merkkinä rajojen kohdalla.

Alla 20 Valerio Vincenton ottamaa kuvaa, joissa on eurooppalaisten maiden rajoja, mukana myös Suomi!

1. Saksa – Tanska

20

2. Saksa – Itävalta

19

3. Tshekki – Puola

18

4. Romania – Bulgaria

17

5. Puola – Slovakia

§6

6. Ranska – Italia

15

7. Saksa – Itävalta

14

8. Bulgaria – Romania

13

9. Sveitsi – Italia

12

10. Ranska – Saksa

11

11. Hollanti – Saksa – Belgia

10

12. Saksa – Puola

9

13. Portugali – Espanja

8

14. Slovakia – Puola

7

15. Belgia – Hollantia

6

16. Norja – Suomi – Ruotsi

5

17. Puola – Liettua

4

18. Liettua – Latvia

3

19. Saksa – Puola

2

20. Latvia – Viro

1

Via: Boredpanda

Kuvat: Valeriovincenzo

Maidon tai jossain tapauksessa jugurtin lorauttaminen aamumuroihin on arkipäivää, mutta oletko ajatellut, että murojen kanssa voisi maistella myös appelsiinimehua tai likööriä? Katso hauskalta videolta Revelist-sivuston toimittajan reaktiot.

Sälekaihtimet ovat tärkeä osa asuntoa varsinkin silloin, kun naapurit näkisivät muuten suoraan sisään olo- tai makuuhuoneeseen. Harmillista on kuitenkin se, että ne ovat usein harmaita ja tylsän näköisiä.

Tällä menetelmällä voit melko yksinkertaisesti tuunata sälekaihtimistasi niin sievät kuin itse haluat. Sinun tarvitsee vain valita kangas ja kiinnittää se videolla näytettyjen ohjeiden mukaisesti.

Hienon sisustuksen luominen ei aina tarkoita sitä, että lompakosta täytyy hävitä iso summa rahaa. Kekseliäisyydellä, luovuudella ja ahkeruudella saa ihmeitä aikaan!

Molly jäi orvoksi, kun salametsästäjät ampuivat sen äidin. Nyt Molly saa syödä paljon lempiruokaansa smoothieta ja ihmiset rasvaavat sen arpia. Virtahepo Emma toimii Mollyn sijaisäitinä ja niillä molemmilla on hyvät mahdollisuudet vapautua takaisin luontoon.

Moisturising a baby hippoMoisturising Molly, the orphaned baby hippo whose mother was shot by poachers. Nature’s Miracle Orphans returns Sunday night BBC One.

Posted by BBC Earth on Sunday, 6 March 2016

Viiden viikon aikana kuvattu video näyttää pikkuisen ruskean karvapallon hellyyttävän kasvun ihan oikeaksi punaturkkiseksi ketuksi.

Iso-Britannialainen Wildlife Aid -vapaaehtoisjärjestö on erikoistunut villieläinten suojeluun, pelastamiseen ja luontoon palauttamiseen.

He julkaisivat sydäntä lämmittävän nopeutetun videon nuoresta orvoksi jääneestä kettutytöstä. Normaalisti ketut jättävät äitinsä vasta 8–10 kuukauden iässä.