Koska rikkaat ”tarvitsevat” enemmän tilaa on floridalainen bisnesmies Roger Gooch alkanut suunnitella jättiläismäistä laivaa. Asuintilaa tässä talonyhtiössä olisi 50 tuhannelle ihmiselle. 1,6 kilometriä pitkässä laivassa, joka koostuu 25 kerroksesta on myös tilaa 30 tuhannelle päivittäiselle turistille, sekä 20 tuhannelle työntekijälle.

Laivalta tulisi löytymään muun muassa kasinoja, lentokenttä ja ostoskeskuksia. Rogerin mukaan merellä asumisen hyötyjä olisivat muun muassa upouudet koulut, huippu sairaala, kauniit puistot ja upeat maisemat. Laiva kiertelisi myös ympäri maapalloa, Itämereen se ei luultavasti kuitenkaan tule tai mahdu.

Kuvat: All Over Press

Nigerialainen 29-vuotias mies Harrison Okene, koki ihmepelastumisen laivan jouduttua myrskyyn ja upottua. Harrison oli 12 henkisen miehistön kokki, ja oli ainoa joka selvisi onnettomuudesta. Harrison löydettiin 10 ruumiin lisäksi, mutta yksi ihminen on vielä kateissa. Harrison oli löytänyt hylyn sisällä olevan pienen ilmaa sisältävän tilan, jossa hän oli 62 tuntia. Hylyn sisällä oli pilkkopimeää, eikä Harrison voinut tietää milloin pelastajat saapuvat, vai saapuvatko ollenkaan.

Sukeltajat luulivat menneensä etsimään vain ruumiita, mutta yksi sukeltajista koki jotain todella epäuskottavaa. Sukeltaja otti ruumiiksi luulemansa miehen kädestä kiinni, kunnes yhtäkkiä käsi antoikin elonmerkkejä. ”Se oli pelottavaa meille kaikille”, sukeltaja kommentoi.

Harrison selvisi 30 metrin syvyydessä olevan hylyn sisällä syömällä pieniä kaloja sekä yrittäen olla vaipumatta epätoivoon. Liki kolmen päivän vedessä lillumisen vuoksi Harrisonin iho oli kärsinyt pahasti ja hän tarvitsi hoitoa, muuten mies oli kunnossa.

Nuoressa iässä lapsien suusta saattaa kuulla mitä hauskimpia, ihmeellisimpiä ja pelottavimpia asioita. Yhteisöpalvelu Redditissä tehtiin aihe, jossa vanhemmat saivat kertoa mikä on pelottavinta mitä heidän lapsensa on koskaan sanonut.

Moni lapsen sanoma repliikki on kuin suoraan kauhuelokuvasta. Näiden lauseiden jälkeen vanhemmilla ei varmasti ollut maailman mukavin tunne mennä nukkumaan.

1. ”Heihei isi”

2. ”Meidän tulisi haudata tämä”

3. ”Emmekö naulaa niitä kiinni ristiin”

4. ”Kuvittelen kuinka veriset aallot syöksyvät ylitseni”

5. Kannattaa olla tämän lapsen tyttöystävä.

6. ”Äiti, kun kuolet haluan laittaa sinut lasipurkkiin, jotta näen sinut ikuisesti”

7. ”Haluan kuoria ihosi pois”

8. ”Kuole…”

9. ”Huoneen pimeässä nurkassa on paha mies”

10. ”En aio koskaan pureskella luitasi”

11.”Isä rakastan sinua niin paljon, että haluan leikata pääsi irti”

12. Perus kauhuelokuva kohtaus oikeassa elämässä.

13.”Kuolema on köyhän miehen lääkäri”

14. ”Äiti katso mitä opin elokuvasta”

15. ”Joten minun ei tulisi heittää häntä tuleen”

16. ”Kuolin ja nyt olen tässä”

17. Näitä leikkejä tulisi harrastaa hieman myöhemmällä iällä.

Kuvat: Reddit

Luonto ei anna armoa heikoimmille yksilöille. Videolla metsästäjät pääsivät todistamaan kummallista tilannetta, jossa kahden keskenään otelleen peuran sarvet olivat sotkeutuneet toisiinsa. Sillä aikaa kun peurat yrittivät päästä irti toisistaan, toinen niistä joutui elävältä syödyksi. Asialla olivat kojootit, jotka häikäilemättä käyttivät tällaisen tilanteen hyväksi.

Toinen peuroista saatiin kuitenkin pelastettua, koska miehet menivät apuun.

Tämä huikea aerobic-videopätkä on vuoden 1987 Crystal Light National Aerobic -mestaruuskisoista. Samaisissa kisoissa tehtiin osaltaan myös historiaa, sillä silloin kisan voitti ensimmäistä kertaa kolmen hengen miesporukka.

Aerobic tuli lajina tunnetuksi monelle Jane Fondan oppien myötä 70-luvulla. Suomeen tämä liikuntamuoto saapui 80-luvulla. Tunnusmerkkeinä pukeutumisessa olivat säärystimet, hikinauhat ja peppuvakoon katoava kireä jumppapuku.