Miltä näyttäisi jos aikuiset kiukuttelisivat kuin lapset? Tällä videolla se selviää.

Monille äideille on varmasti tullut tutuksi lapsien äkkinäiset raivokohtaukset sekä suuri tahdonvoima asioihin. Jos he tahtovat jotakin asiaa mitä eivät saa, on hyvin todennäköistä että kolmas maailmansota on alkamassa. Myös äkkinäinen maahan romahtaminen sekä nyrkeillä lattiaan hakkaaminen esimerkiksi kaupassa on harvinaisen tuttua myös lapsettomille ihmisille, sillä koko suuri kauppa kaikuu lapsen ”mä en tahdo” -kiljunnasta.

Onneksi myös aikuisilla on oikeus kiukutella, ja tällä videolla saammekin hieman esimakua siitä, miltä aikuisen lapsenomainen kiukuttelu mahdollisesti näyttäisi.

”Kuka teki tämän sotkun”, kysyy omistaja. Kaksi koiraa katsovat kolmatta sillä silmällä, että se saattaisi tietää jotain asiasta. Valkoinen koira ei tunnusta mitään, vaikka sen ilmeestä paistaa syyllisyys ja häpeä. Koira yrittää kadota huomaamattomasti, kun omistaja kysyy siltä sen syyllisyydestä. ”En se minä ollut.. Mä tästä lähden nyt. Ei kukaan mitään huomaa.”

Kaukosäätimessä on jotain maagista. Sen haltijalla on valtaa ja voimaa yli kaikkien muiden. Myös tämä pieni poika tietää sen. Aina kun kaukosäädin vilahtaa hänen silmiensä edessä, poika menee niin intopuikeaan asentoon, etteivät vanhemmatkaan voi olla nauramatta. Pojan silmät levähtävät selälleen ja kädet alkavat vispata ilmaa. Näin voi toki käydä kenelle tahansa, jos säädin on väärän henkilön käsissä.

Tässä ehkä paras kuuntelija, jonka kukaan bändi voi keikalleen saada.

Laulaja Josh Williams hämmentyy hetkeksi, kun linnunpoikanen laskeutuu hieman kömpelösti kitaran päälle, mutta hän jatkaa silti reippaasti kappaleen loppuun. Tosin kitaran soittaminen ei onnistu, sillä lintu nököttää siinä tyytyväisenä siliteltävänä.

Tällä videolla näkyy koira, jonka sydän on kultaa. Koira yrittää epätoivoisesti pelastaa maassa olevia kuolleita kaloja työntämällä kuonolla niiden päälle vettä. Uskomattominta tässä kaikessa on se, että koira ymmärtää, mitä kalat tarvitsevat. Syytä siihen, miksi kalat lojuvat maassa, ei ole tiedossa.

Evästevalinnat