Etsi kuvasta kolme sanaa ja saat selville tuloksen.

rakkauselama_kokonainen

Tässä on todellinen haaste kaikille leipureille! Viikonloppukin on jo juuri sopivasti ovella, jolloin aikaa harrastusten parissa kuluu enemmän.

Tältä videolta pystyt seuraamaan vaihe vaiheelta, kuinka täydellinen ruusukakku leivotaan.

Kiinassa sijaitsevassa pandojen päiväkodissa voi tehdä ehkä parasta vapaaehtoistyötä koko maailmassa. Työntekijä pääsee vahtimaan, ruokkimaan ja pesemään pandoja. Kaikien tehtävien ohella mukaan kuuluu tietysti myös leikkiminen ja näiden pörröisten eläimien kanssa haliminen.

Kaikki tarvitsevat rakkautta ja tässä tilanteessa voisi sanoa, että työpaikka on sekä ihmiselle, että eläimelle ”Win&Win” -tilanne.

Tämä Intiassa tapahtunut tarina antaa meille tärkeän opetuksen siitä, että heikompia ja hädässä olevia tulee auttaa ja puolustaa. Apina pelasti kadulle joutuneen koiranpennun suojelemalla sitä muilta katukoirilta. Lisäksi apina ruokki koiraa ja kantoi sitä mukanaan.

Apina pelasti tämän koiranpennun.

1
Lähde

Apina puolusti pentua katukoirien hyökkäyksiltä.

2
Lähde

Se myös ruokki koiraa ja antoi sen syödä ensin.

3
Lähde

Parivaljakosta tuli erottamattomat.

4
Lähde

Apina huolehti koirasta, kuin se olisi sen oma pentu.

5
Lähde
6
Lähde
7
Lähde

Paikalliset ihastuivat tähän kaksikkoon ja alkoivat jättämään ruokaa niille.

8
Lähde

Apina ja koira opettavat meille tärkeitä asioita, joita tulee noudattaa arkipäiväisessä elämässä.

9
Lähde

Via: BoredPanda

Lisätietoa: Facebook

Ihmiset haluavat usein haastaa itseään, esimerkiksi vaihtamalla ruokavalionsa vegaaniseksi tai kyykkäämällä kuukauden putkeen. Joskus kuitenkin arjen kiireissä fyysinen läheisyys rakkaan kanssa unohtuu, joten sille on hyvä pyhittää aikaa vaikka kalenterin kanssa.

Seitsemän päivän seksihaaste sisältää kirjaimellisesti vällyjen välissä vehtaamista kokonaisen viikon ajan. Säännöllinen sekstailu oman kumppanin kanssa voi parantaa parisuhdetta merkittävällä tavalla, mutta olemassa olevia ongelmia se ei valitettavasti ratkaise.

 

7seksipaivaa-isomeemikuva-sergey-nivens-fotolia.png

Kuva: Sergey Nivens / Fotolia