Huonekasvit tuovat huoneeseen väriä ja kodikkuuden tunnetta. Ne ovat myös hyväksi terveydellesi, sillä kasvit raikastavat sisäilmaa.

Näissä kuvissa huonekasveihin on rakennettu ihastuttavia puumajoja ja taloja. Kuvat ovat kuin suoraan satukirjasta, joissa pienet haltiat pomppivat pitkin kasvien oksia.

 

1.

8

2.

7

3.

6

4.

5

5.

4

6.

3

7.

2

Lähde: Boredpanda

Kaikki, jotka ovat koskaan käyttäneet rintaliivejä tietävät niiden olevan ajoittain hyvin epämukavia. Sopivan kokoisten löytäminen vaatii monesti useiden tuntien kaupoissa kiertelyä ja paksun lompakon. Tässä on yhdeksän osuvampaa nimitystä rintaliiveille, jos olet koskaan tuntenut ärtymystä niitä kohtaan!

tissit_vankilassa

1. Hinkkihäkit

2. Ryntäänrytistäjät

3. Tissitorvelot

4. Kannuklipsit

5. Meloninmurskaimet

6. Utareiden uhka

7. Paidanpystyttäjät

8. Vakovankila

9. Patriarkaatin paine

Tarpeeksi pitkät yöunet ovat ihmisen toiminnaan kannalta yksi tärkeimmistä asioista. Ilman kunnon yöunia aivot eivät toimi hyvin ja lopulta yksinkertaisetkin tehtävät alkavat tuntumaan järjettömän vaikeilta.

Mies kokeili nukkumismenetelmää, jossa nukutaan päiväunia ja lyhyet yönunet. Metodin tarkoituksena on säästää aikaa ja pysyä virkeänä koko päivän ajan. Nukkumalla vain 5 tuntia päivässä saisi elämänsä aikana tuhansia tunteja enemmän tehokasta aikaa, kuin tavalliset ihmiset saavat.

Kokeen aikana ilmeni kuitenki ongelmia ja mies joutui luovuttamaan alle viikossa.

Kirkkonummen kuvataidekoulussa oltiin eräänä tiistaina luovalla tuulella. Lapset keksivät hypätä rullalautojen päälle ja piirtää jättimäisille papereille jännittäviä kuvioita. Katso videolta, kuinka helppoa ja hauskaa voi taiteen luominen voi olla!

Älypuhelinten kuorissa nähty ruusukulta inspiroi myös kampaajia kaikkialla maailmassa. Trendikkään farkkutukan jälkeen hiuksia värjätään nyt herkän vaaleanpunertaviksi. Kokeile vaikka jo seuraavalla kampaajakäynnilläsi tätä romanttista värimallia ja heittäydy oman elämäsi prinsessaksi!

1.

 

2.

A photo posted by @moniquecarter57 on

 

3.

A photo posted by Heidi Krimple (@hairbyheids) on

 

4.

 

5.

A photo posted by Blondr. (@blondr.app) on

 

6.

A photo posted by Teddy (@touchofteddy) on

7.

A photo posted by .?Eirini Louizou (@irenelouiz) on

8.

A photo posted by Sewing Sasha (@sewingsasha) on

9.

A photo posted by @eluxuree on

10.

A photo posted by Heli Sjölund (@helisjolund) on