Ihminen pystyy säätelemään käyttäytymistään ja roolejaan päivän aikana, muuttelemaan niitä tilanteeseen sopivaksi. Joidenkin kavereiden kanssa puhutaan enimmäkseen säästä, toisten kanssa annetaan itkujen ja ilojen näkyä, töissä istutaan ryhdissä ja mummolassa röhnötetään sohvalla.

Mutta öisin emme pysty kontrolloimaan mitään. Siksi sanotaankin, että nukkuma-asento paljastaa, millainen ihminen oikeasti olet.

Foetus – Sikiö

Sikiöasento on tutkimusten mukaan yleisin nukkumatyyli. Tyypillisesti tällainen nukkuja on kova stressaamaan, ja hän ottaa huolet ja murheet mukaan vällyjen väliin. Sikiöasennossa ihminen kuitenkin palaa mukavuusalueelleen eli pyrkii kohti jotain tuttua ja turvallista – mukavuusalueella voi laskea irti huolista ja poistaa siis stressiä kehosta. Mitä lähempänä pää ja polvet ovat toisiaan, sitä enemmän nukkuja pyrkii lähelle sisäistä mukavuutta.

Log – Halko

Halkoasennossa nukkuessa kädet ovat sivuilla suorana vartalon vieressä, ja henkilö on kyljellään. Asento muistuttaa puupölkkyä. Tällaista henkilöä kuvaillaan peräänantamattomaksi, itsepäiseksi jääräpääksi. Jos pariskunnasta toinen nukkuu halkona, hän haluaa olla enemmän itsekseen. Onneksi tämä asento antaa jääräpään avautua ja rentoutua yön aikana.

Yearner – Ikävöijä

Ikävöijä nukkuu kyljellään kädet sivuille ojennettuina ja valmiina kahmimaan toisen lähemmäksi. Tällaiset ihmiset kokivat itsensä avoimiksi persooniksi, mutta itse asiassa heidät nähtiin enemmänkin kyynisinä ja epäluuloisina. Ikävöijiä kuvaillaan myös hitaiksi päätöksentekijöiksi, mutta kun he ovat päätöksensä tehneet, he pysyvät siinä tiukasti.

Soldier – Sotilas

Sotilas nukkuu selällään kädet sivuilla suorina vartalon vieressä. Sotilas-asennossa nukkuvaa kuvaillaan nimensä mukaisesti “sotilaaksi” eli henkilöksi, joka odottaa itseltään ja muilta paljon, mutta jonka ulospäin näkyvä habitus on varautunut ja hiljainen.

Freefaller – Vapaaputoaja

Tässä nukkuma-asennossa henkilö nukkuu vatsallaan, ja kädet pään päällä, joilla usein tarrautuu vielä tyynyynkin kiinni kuin pitääkseen otteen elämästään. Asento on yleinen, mutta epämukava, ja se kertoo usein, että vapaaputoaja on onneton eikä saa otetta elämästään. Tästä johtuen vapaaputoaja herää aamulla usein jännittyneenä vielä edellisestä päivästä.

Starfish – Meritähti

Meritähti nukkuu jalat ja kädet levällään. Avoimesta asennostaan huolimatta meritähti ei tykkää olla huomion keskipisteenä. Tällaisen nukkujan elämässä toisten ihmisten huomioiminen ja kuunteleminen on prioriteetti numero yksi. Meritähti vaalii ystävyyttä yli kaiken.

Tatuointien tai lävistysten ottamisessa ei ole mitään pahaa, mutta rajansa kuitenkin kaikella. Tässä kuvakoosteessa nähtävät henkilöt ovat tuunanneet oman kroppansa aivan uuteen uskoon.

Toivottavasti he ovat nyt tyytyväisiä ulkonäköönsä, sillä näiden koristeiden poistamisessa saattaa kulua useita vuosia.

Lähde: Modblog

Kummitustalot voivat olla aikuisellekin pahoja paikkoja, mikäli kulman takaa hyökkää pelottavan näköinen hirviö. Emme voi tietää mitä näissä kuvissa olleet ihmiset ovat nähneet, mutta ilmeistä päätellen eivät ainakaan mitään kovin kaunista.

Toivottavasti kyseisessä kummitustalossa käyneet ihmiset eivät kuitenkaan saaneet elinikäisiä traumoja!

Saksassa jalkapallo on ylivoimasesti suosituin urheilulaji, jonka takia myös hienoja videoita kyseisestä lajista syntyy paljon. Videolla näet loistavasti ja omaperäisesti toteutetun vapaapotkun, joka sai vastustajat aivan hämilleen.

Vihollispelaajat luulivat ilmeisesti, että peli pistettiin poikki juuri ennen vetoa.

Laskuvarjohyppyjä harrastetaan yleensä kaupunkien ulkopuolella, mutta tällä kertaa laskeutuminen nähdään aivan tavallisesta poikkeavissa olosuhteissa. Irlannissa pelatussa jalkapallo-ottelussa saatiin kokea mieletön näky, kun laskuvarjohyppääjä laskeutui täyteen ahdetulle stadionille.

Paikallista matsia oli katsomassa 86 tuhatta ihmistä ja voimme vain kuvitella millainen olo hyppääjällä oli.