”Knäckebrödsdansen” eli näkkileipätanssi ei ainakaan Suomessa ole kovin tunnettu tanssityyli. Nyt rakas länsinaapurimme esittelee kuinka kyseistä tanssilajia esitetään suurelle yleisölle. Tehtävä on helppo: tanssi alasti ja ota käteesi jotain, joka peittää sukukalleutesi esityksen ajaksi. Vuonna 2011 kuvattu esitys on kerännyt Youtubessa lähes miljoona katsojaa, eikä ihme sillä se on melko hulvaton.

Usein kuulee romanttisia kosintatarinoita, jossa kosinta tapahtuu yläilmoissa tai konserttilavalla. Tämä mies päätti kosia tyttöystäväänsä veden alla, kun he olivat sukellusreissulla Turkissa. Mies halusi tehdä kosinnasta ikimuistoisen ja päättikin kosia tyttöystäväänsä veden alla, neljänkymmenen metrin syvyydessä.

Miehen romanttinen ele sai naisen kuitenkin yllättymään niin paljon, että hän alkoi haukkomaan henkeään ja melkein tukehtui. Tämän vuoksi naisen maski täyttyi vedestä ja hän oli todellisessa hengenvaarassa. Onneksi neuvokas sukellusopas ymmärsi vaarallisen tilanteen ja auttoi naista rauhoittumaan. Kun tuleva morsian oli rauhoittunut kaivoi poikaystävä sormuksen esille ja pujotti sen tulevan vaimonsa sormeen. Tämä kosinta oli varmasti ikimuistoinen pariskunnalle ja yksi erikoisimmista kosintatavoista mitä on nähty.

Kissat. Nämä uteliaat eläimet, joiden on pakko työntää niiden suloinen ja märkä nenänsä joka paikkaan. Niitä kiinnostaa jokainen kodin kolo ja kaapin alunen, jos sieltä vaikka vahingossa löytyisi jotain leikkikaluksi kelpaavaa. Tämä kissa oli vienyt tutkimisen asteen pidemmälle, sillä se osasi jo avata vetolaatikoita.

”Vedämpäs tämän laatikon auki ja tutkin koko sisällön. Ei kukaan mitään huomaa”. Kissa tuskin osasi odottaa että se oikeasti jäisi kiinni laatikon tonkimisesta, ainakin näin sen ilmeestä voisi päätellä.

18-vuotias meikkitaiteilija Stephanie Fernandez opetteli kaiken itse. Ja kun hänen upeita kasvomaalaustuloksiaan katselee, ei voi muuta kuin ihmetellä, miten voi kenelläkään olla suti näin hyvin hallussa. Pikkutarkkaa työtä, voimakkaita värejä ja kauniita yksityiskohtia. Jokaisen kasvokuvan alapuolella näkyy vielä tämän mielettömän taideteoksen syntyprosessi.

Ohessa siis Stephanien kahdeksan upeaa kasvomaalausta sekä lista sanoista ja teemoista, jotka hänen mukaansa kuvastavat näitä luomuksia. Selfie-kuvat siirtyvät ihan uudelle tasolle.

1. Kuuluisuus

2. Keltainen – aurinko, hymynaama, iloinen, epämukava, ärsyyntynyt

3. Violetti – kuninkaallinen, laventeli, voimakas, viisas

4. Sininen – taivas, talvi, meri, kylmyys, rauhallinen, puhdas, mukava

5. Oranssi – halloween, tuli, kaaos, levottomuus, energisyys, jännitys

6. Punainen – huulipuna, veri, sydän, rakkaus, tuska, turhautuneisuus

7. Vihreä – luonto, hedelmällisyys, Äiti Maa, onni, terveys, rauha

8. Musta – yö, pimeys, demonit, painajaiset, yksinäisyys, pelottomuus

Lähde: Stephanie Fernandez / Rex Features / All Over Press

Facebook on maailman suurin sosiaalinen media 1,2 miljardilla käyttäjällään. Miltei kaikki käyttäjät ovat jakaneet hetkiä elämästään Facebookkiin ja nyt sivusto antaa takaisin. LookBack on sivu Facebookissa, joka luo jokaiselle käyttäjälle uniikin videon tämän aikajanan tärkeimmistä tapahtumista. Jos siis haluat herätellä muistoja, tai jännittää että mitä sitä onkaan tullut naamakirjassa jaettua, niin suuntaa osoitteeseen www.facebook.com/lookback