Jokainen tietokoneenkäyttäjä tietää sen ilmoituksen näytöllä, joka varoittaa, muistuttaa tai ilmoittaa meneillään olevasta toiminnosta. Esimerkiksi siis, kun olet poistamassa valokuvaa, kone varmistaa, haluatko oikeasti poistaa sen.

Amerikkalainen graafinen suunnittelija Victoria Siemer loi sydänsuruista kuvasarjan nimeltä Human error yhdistämällä kuviin tietokoneen ruudulle ilmestyvät ilmoitukset. Jos olisikin niin helppoa pyyhkiä pois paha mieli. Ja jos sen voisi tehdä niin helposti kuin nappia painamalla…

Lähde: Witchoria.com / Facebook

Daruden eli Ville Virtasen säveltämä ”Sandstorm” -kappale on ehkä maailman tunnetuin teknobiisi ja siitä on tehty tuhansia remixejä. Videolla näet nuoren amerikkalaismiehen loistavan version tästä huippusuositusta kappaleesta.

Naurua on vaikeaa pidätellä, kun biisi lähtee kunnolla käyntiin ja kaverit alkavat räkättämään kuvatessaan tilannetta.

Koira löydettiin Intian katuojasta todella huonossa kunnossa. Pelastajat eivät olleet varmoja, oliko se edes elossa, sillä se näytti enemmän kuolleelta kuin elävältä. Koira kuitenkin hengitti vielä ja sillä oli mahdollisuus selvitä.

Sen pää oli täynnä matoja, ja koirasta lähtevä paha haju haisi metrien päähän. Koira sai apua juuri ajoissa, sillä se olisi menehtynyt parin päivän sisällä ilman tarvittavaa hoitoa. Koira nimettiin Toffeeksi, ja siitä pidettiin hyvää huolta Intian eläinapujärjestössä.

Kolmen viikon hoitojen jälkeen sitä ei tunnista enää samaksi koiraksi. Toffee on nyt terve, sekä täynnä elämäniloa.

ENNEN

JÄLKEEN

Kaiken voi näemmä muuttaa runoksi oikealla lausumistaktiikalla. Mies osallistuu tapahtumaan, jossa lausutaan runoja. Hän kertoo olevansa ensikertalainen tässä hommassa ja lukevansa runon nimeltä ”Yksi miljoona”. Mies paljastaa runon käsittelevän teemaa ”matematiikka”. Sitten hän aloittaa. Eikä loppua näy. Voi sanoa, että yleisö on varsin kärsivällinen.

Toimistotyö voi olla ajoittain tylsää, mutta onneksi löytyy tapoja, joilla piristää vähän ilmapiiriä. Mikäs olisikaan sen parempi lääke ikävystymiselle, kuin työpaikalla tehdyt pilat.

Oli kolleegallasi sitten syntymäpäivät, tai ihan vain pelkkä lounastauko – aina on hyvä syy pilailla.

Mitä jos muuntaisit työtoverisi toimistonurkkauksen kaatopaikaksi, liimaisit sen täyteen muistilappuja tai toisit paikalle vaikka karhun? Alla olevista 23 kuvasta voi ottaa mallia tuleviin jäyniin.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde