Coca-Cola on maailman myydyin virvoitusjuoma sekä arvokkain brändi. Sitä myydään yli 200 maassa. Tuotetta valmistetaan maailmalla muun muassa kevytversioina sekä esimerkiksi kirsikan, sitruunan ja vaniljan makuisena. The Coca-Cola Companyn pääkonttori on Yhdysvaltain Atlantassa, tohtori John Pemberton vuonna 1886 kehitti juoman lääkkeeksi parantamaan päänsärkyä, mutta se alkoi saamaan niin huimaa suosiota, että sitä alettiin pullottaa myyntiin.

Tällä videolla näet mitä kaikkea Coca-Colan videokameroihin oikeen tallentuu. Luvassa on kavereiden jälleennäkemisiä, halailua sekä pieni näpistys!


Rakkaus on sana, jota jotkin ihmiset käyttävät erittäin varoen, kun taas toiset sanovat rakastavansa toista heti muutaman päivän seurustelun jälkeen.

Oli asia miten tahansa, tässä on yksi uskomattomimmista kosinnoista ikinä. Vaikka video on jo hieman vanha, se edelleen nostattaa tunteet pintaan ja saa hymyn nousemaan huulille. Rakkaus sanoiksi puettuna kuuluu näin:  Rakkaus on syvä kiintymyksen tunne johonkin, useimmiten toiseen henkilöön.

Et tällä hetkellä ehkä etsi ketään, jota haluaisit rakastaa. Kuitenkin löytäessäsi sen ”oikean” sinun näkökulmasi muuttuu ja et välitä mistään muusta kuin rakastamastasi henkilöstä, etkä myöskään muiden mielipiteistä.

Vaikka video on pitkä se kannattaa katsoa ajatuksella loppuun. Varsinainen toiminta videolla alkaa 2.10 minuutin kohdalla.

Sauna on suomalainen muoto monissa kulttuureissa käytettävästä hikoilukylpyä ja peseytymistä varten rakennetusta rakennuksesta tai huoneesta. Suomalaistyyppisiä saunoja on myös muissa maissa kuin Suomessa.

Suomessa saunominen on jo pitkään ollut kansanperinne ja juhannuksen aikaan saunassa käyvät lähes kaikki suomalaiset! Listasimme 11 erikoisinta saunaa, joita sinä voit katsella ennen omaan saunaan siirtymistä.

Pienen kuorma-auton lavalle rakennettu sauna. Helppo viedä joka paikkaan, mutta tyylikkyys ontuu.

Hiihtohississä saunominen ei kävisi ihan heti itsellä ainakaan mielessä. Tämä olisi kuitenkin varmasti uskomaton elämys!

Voiko tästä enää juhannuksen vietto parantua? Sauna keskellä järveä ja mukaan myös olutta, sekä hyvää seuraa!

Tässäpä vasta omaperäinen sauna! Metsästyskauden alkaessa kannattaa kuitenkin olla erityisen varovainen.

Pikkuruinen sauna, jonka pystyy ottamaan mukaan jokaiseen paikkaan, kätevää!

Perässä vedettävä sauna on hieno, mutta ei kuitenkaan kovin käytännöllinen sen suuren koon johdosta.

Hevosvaunuista tehty sauna on kätevä, tyylikäs ja yksityiskohdat ovat viimeisen päälle.

Tämä on ehkä ulkomaalaisten mielestä perinteinen suomalainen sauna. Tällaisia saunoja näkee kuitenkin vain Lapissa! Onkohan sauna sisältä lämmin?

Pieneen tilaan mahtuva tynnyrisauna on hyvä idea, sillä se on helppo asentaa, pestä sekä purkaa.

Tämä sauna on ehdottomasti kunnostuksen tarpeessa…

…Kuin myös tämäkin!

 

Sillä välin Ruotsissa…

 

Nuori mies USA:ssa on herättänyt suuresti keskustelua yhteisöpalvelu Redditissä, sillä hänen 17 vuotias ex-tyttöystävä on alkanut seurustelemaan pojan oman isän kanssa. Pari oli ilmeisesti eronnut, sillä tyttöystävä oli ihastunut pojan isään.

Isällä on tällä hetkellä ikää 39-vuotta ja pari vaikuttaa ilmeisen onnelliselta. Nuoren pojan kohtalo kuitenkin on järkyttävä, sillä hän joutuu asumaan saman katon alla isänsä ja ex-tyttöystävänsä kanssa.

Mieheltä on kysytty monia kysymyksiä muun muassa siitä aikooko hän kostaa entiselle tyttöystävälleen iskemällä hänen äitinsä. Väärin kohdeltu poika kuitenkin vastasi kysymyksiin seuraavasti:
”I will not f*ck her mom. She’s a forty-something, overweight and alcoholic.  I’ll pass.”

Mies on ollut erittäin yllättynyt saamastaan huomiosta ja ei ole kerennyt vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

Intiassa kohistaan nyt maan Talent-showssa esintyneestä ryhmästä nimeltää Warriors Of Goja. Ryhmä esiintyi Talentissa kauhistuttaen studio-yleisöä ja tuomareita performanssillaan.

Miesten esityksessä ei kipua tunneta, videolla nähdään esimerkiksi kuinka miehen rinnan päältä ajetaan autolla samaan aikaan kun hänen pään päältään kulkee moottoripyörä. Yhtä miehistä hakataan isolla vasaralla monta kertaa, ja esitys päättyy kivuliaaseen ”piikkimattopyramidiin.”

Videota ei herkkähermoisimman kannata katsoa!