Näin aikuisenkin silmään – sellaisen aikuisen, joka osaa piirtää vain tikku-ukon – tämä video näyttää hämmentävän simppeliltä tai sellaiselta, että on pakko kokeilla. Ei se mitään, että tämä on suunnattu lapsille. Lapsenmielinen käy ihan yhtä hyvin.

Sen lisäksi, että tämä optinen kolmiulotteinen käsi-illuusio on siisti, se on myös helppo toteuttaa. Tarvitaan vain paperia ja pari kynää. Ja se käsi. Sitten piirretään se, minkä jälkeen vedetään tussilla sillä tavalla jännästi kaari aina kädenkuvan päältä. Vaikea selittää, helppo ymmärtää videolta. Jännä!

Tämä kappale on soinut Vivaksen toimistolla toistolla jo useamman tunnin, eikä syyttä!

Harvoin yhdistyy taito, ryhmäkemia, idearikkaus ja puhdas ilon tuntu paremmin, kuin acapella-viisikko Pentatonixin kappaleissa. Yllä olevassa videossa yhtye on uudelleenideoinut ja sekoittanut monta Daft Punk -yhtyeen kappaletta mielenräjäyttävän hienoksi kokonaisuudeksi.

Vokaalinen sensaatio ja NBC:n ”The Sing-Off” -kilpailun kolmannen tuotantokauden voittaja, Pentatonix, vie instrumentittoman musiikin pidemmälle, kuin kukaan on uskaltanut edes kuvitella. Maailman tunnetuimman viiden nuotin musiikkiskaalan mukaan nimetty viisikko on muuttanut yhden popmusiikin puhtaimmista ja sielukkaimmista ilmaisutavoista, uudeksi ja jännittäväksi tyyliksi, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Pentatonix on kehittänyt itselleen tyylin joka on täysin uniikki ja äärimmäisen tarttuva. Oli kyseessä sitten heidän originaalikappaleensa tai uudelleenideoituihin pop-hitteihin perustuva sekoitus, on täysin varmaa, että tämä viisikko jää mieleesi.

www.ptxofficial.com/

 

 

Huomenna on ystävänpäivä ja monella pyörii mielessä varmasti kysymys ”mitä sitä ystävänpäivänä tekisi”? Juuri tämän takia me olemme kasanneet listan viidestä hauskasta tavasta viettää mukava ja unohtumaton ystävänpäivä. Listan ideat ovat sellaisia, että ne voi toteuttaa ilman sen suurempaa suunnittelua. Vietit ystävänpäivää sitten kavereiden tai kumppanin kanssa, niin saat tästä listasta varmasti monia kivoja ideoita, joilla saat ystävänpäivänä hymyn huulille.

Lukaiskaa lista läpi ja viettäkää oikein kivaa ystävänpäivää!

1. Viherpajan Japanilainen puutarha

Puutarhakeskus Viherpaja

Miltä kuulostaa viettää ystävänpäivä kauniiden kukkien ja puiden ympäröimänä?
Viherpaja on Itä-Vantaan Koivuhaassa sijaitseva, yksi Etelä-Suomen suurimmista puutarhoista. Kukkivat kirsikkapuut, rauhassa virtaava puro ja seesteinen tunnelma tekevät tästä mainion kohteen, jossa vierailla rakkaan ystävän tai elämänkumppanin kanssa ystävänpäivänä.

www.viherpaja.fi/

2. Sisäsurffaus Siriuksessa

siriussport

Yksi hauskimmista tavoista viettää ystävänpäivää on varmasti sisäsurffaus, joka onnistuu elämysurheilukeskus Siriuksessa Pyhtäällä. Siriuksessa puhaltavat ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin tai löytää kipinän uuteen harrastukseen. Hypätkää siis ystävänpäivänä seikkailuun ja tsekatkaa Siriuksen aallot!

www.siriussport.fi/

3. Anna hyvän kiertää!

zitona qatar

Harvasta asiasta tulee parempi mieli, kuin muiden ihmisten auttamisesta. Miksi et siis viettäisi ystävänpäivää auttamalla muita? Kerää kokoon kaveriporukka tai nappaa rakkaasi mukaan ja lähde ulos tekemään hyvää! Tässä muutama idea, joilla varmasti saatte hymyn ihmisten huulille.

  • Jaa lämmintä mehua vastaantulijoille ja vaikkapa ihmisille, jotka ovat ulkona töissä koleassa ilmassa.
  • Ostakaa ruusukimppu ja jakakaa ruusut parkissa olevien autojen pyyhinsulkien alle. Voitte kiinnittää ruusuun myös lapun, jossa on pieni kiva viesti auton omistajalle.
  • Katsokaa ihmisiä silmiin ja hymyilkää. Pelkkä hymy ja katse joka kertoo ”minä näen sinut” voi piristää jonkun päivää todella paljon!
  • Tarjoa apua ihmisille jotka sitä kaipaavat. Kysykää vaikkapa Facebookissa, että tarvitseeko kukaan apua jonkin asian kanssa ystävänpäivänä ja lähtekää hymyillen auttamaan.
  • Tehkää anonyymejä ystävänpäiväkortteja iloisella viestillä ja jakakaa niitä postilaatikkoihin.

Ideoita on loputtomasti. Ajatus on simppeli ja on todella mukavaa käyttää päivä vain siihen, että yrittää saada kanssaihmiset hymyilemään ja iloiselle mielelle. Pitäkää hauskaa!

4. Viettäkää päivä sängyssä

Wikimedia Commons.

Vietnamin sodan raivotessa vuonna 1969, John Lennon ja hänen vaimonsa Yoko Ono pitivät kaksi viikkoa pitkän tapahtuman nimeltä ”Bed-Ins for Peace”. Ottakaa Lennonista ja Yokosta mallia ja viettäkää ystävänpäivä sängyssä. Tänään ehtii vielä kokata hyvät ruoat ja ostaa vaikkapa kasapäin herkkuja huomista ”sänkypäivää” varten. Muistakaa varata mukaan myös hyviä leffoja, kivaa luettavaa, hierontaöljyä ja kynttilöitä iltaa varten.

5. Tantraseksi

alloverpress

Seksi on varmasti yksi parhaista tavoista viettää aikaa. Ellei paras. Mikäpä siis sopisi paremmin ”5 tapaa miten viettää ystävänpäivää” listaan, kuin tantraseksi!

Tantra on yli 5 000 vuotta vanha itämainen filosofian suuntaus, josta on olemassa lukuisia eri alaryhmiä. Tantrismin koko ajatus lähtee energiasta, jota löytyy kaikista meistä. Tarkoittaako tantraseksi rajuja akrobaattisia liikkeitä ja yli-inhimillisiä seksiasentoja? Ei, kuvitelma on kaukana todellisuudesta. Tantrismi on tie henkisyyteen, jossa seksuaalinen energia toimii moottorina tasavertaisten kumppanien välillä. Parhaimmillaan se voi tuoda seksuaalisuuteen täysin uusia ulottuvuuksia, jotka parantavat orgasmeja ja vahvistavat kestävyyttä sängyssä.

 

Netissä olevista videoista tehdään tänä päivänä mahdottomasti parodiaversioita, jotka naurattavat ihmisiä. Tällä kertaa muokkauksen kohteeksi pääsivät kumparelaskijat. Urheilijat joutuvat suorituksensa aikana nimittäin imperiumin hyökkäyksen kohteeksi. Lasertykkien laulauessa on erittäin vaikeaa pysyä pystyssä, kuten videolta moni huomaa.

Onneksi tilanteesta selvittiin ilman suurempia vaurioita.

Jääkarhun turkki on valkoinen

Jääkarhun iho on itseasiassa musta ja sen turkki on oikeasti läpinäkyvä, ei valkoinen. (polarbearsinternational)

Miniporkkanat kasvavat pellolla

Luulitko, että miniporkkanat kasvavat kasvimaalla samalla tavalla, kuin normaalin kokoiset porkkanat?

Väärässä olit. Miniporkkanat on oikeasti kaiverrettu ja leikattu isommista porkkanoista. (foxnews)

Pipo pitää kylmää

Äiti on aina neuvonut, että pipo täytyy pistää päähän pakkasella, sillä pään kautta häviää suurin osa ruumiinlämmöstä. Pään kautta häviää itseasiassa vain 10% ihmisen ruumiinlämmöstä, joten pipolla ei ole niin suurta merkitystä lämmöneristeenä, kuin olet saattanut luulla.

USA:ssa on 50 osavaltiota

Suurin osa ihmisistä muistaa Amerikan lipun ja siinä olevat 50 tähteä kuvastamassa Amerikan osavaltioita.

Osavaltioita on oikeasti vain 46, loput 4 ovat tasavaltoja. (funtrivia)

WC:n ovenkahvat ovat bakteeripesäkkeitä 

Vältteletkö sinäkin yleisten vessojen ovenkahvoihin koskemista? Ei kannata. Arizonan yliopisto on tehnyt tutkimuksen, jossa selviää, että ovenkahvoissa on vähiten bakteereita, verrattuna muihin esineisiin talossa. Todennäköisesti hammasharjassasikin on enemmän bakteereja, kuin julkisen vessan ovenkahvassa. (buzzfeed)

Tulitikut keksittiin ennen sytkäriä

Itseasiassa ensimmäinen tupakansytytin keksittiin vuonna 1818 ja ensimmäinen prototyyppi tulitikusta tehtiin vasta 1827. (omgfacts)

Aivastaminen on mahdollista silmät auki

Aivastaminen on tahdosta riippumaton refleksi, joten tämän vuoksi silmäsi menenvät aina automaattisesti kiinni, joka kerta kun aivastat. Kun aivot lähettävät käskyn aivastaa, ne samalla myös lähettävät käskyn sulkea silmät. (howstuffworks)

Riisi on jyvä ja ananas kasvaa puussa

Itseasiassa ananas on kasvi, joka kasvaa pellolla ei siis puussa. Riisikään ei ole jyvä vaan heinää, jonka siemeniä käytetään ruokana. (reference.com)

Kolumbus oli ensimmäinen, joka tiesi, että maapallo on pyöreä

Väärin. Jo muinaisessa Kreikassa tiedettiin, että maapallo on pyöreä. (list25)

Mt. Everest on maapallon korkein vuori

Kyllä, jos pituus mitataan merenpinnan yläpuolelta. Mutta, jos mittaus suoritetaan vedenpinnan alapuolelta, maapallomme korkein vuori on Havajilla oleva Mauna Kea. (list25)

Pictures : alloverpress

Evästevalinnat