Etelämanner on jäätynyt aavikko, maapallon eteläisen maanosa ja kylmin, tuulisin, korkein ja kuivin manneralue. Siellä elää ainoastaan eläimiä ja tutkijoita biologeista fyysikoihin. Pakkasta voi olla helposti -70 C astetta ja tuuli saattaa puhallella sellaisella 200 kilometrin tuntivauhdilla.

Kun myrsky yltyy liian voimakkaaksi, ihmiset eivät tietenkään saa kulkea ulkona. Jos tällainen myrsky ja kylmyys on vaikeita kuvitella, tämä video auttaa mielikuvien luomisessa. Videolta huomaa, että jo eteinen on täynnä lunta ja jäätä. Sitten nainen avaa ulko-oven näyttääkseen, mitä oikeasti tarkoittaa koiranilma, eikä hän meinaa saada ovea painettua enää kiinni.

Kaverukset päättivät tehdä jotain merkittävää ja tärkeää, nimittäin auttaa kodittomia. Kodittomien omaisuus koostuu yleensä vain vaatteista heidän yllään, joten he arvostavat kaikkea mitä heille annetaan. Kaverukset pakkasivat useita reppuja täyteen ruokaa, vaatteita ja muuta hyödyllistä tavaraa ja lahjoittivat niitä kodittomille.

Videota on ihana katsella, kun huomaa kuinka paljon pieni teko voi merkitä niin paljon jollekkin toiselle. Yksi reppu voi saada jollekkin ihmiselle suunnattoman onnen ja ilon. Yksi videolla esiintyvistä kodittomista sanoi tämän olleen elämänsä paras päivä.

Useat miehet epäilevät, että tuskaiset synnytyskivut ovat naisten hömpötyksiä ja aivan turhaa liioittelua. Tai ainakin nämä kaksi kaveria tällä videolla.

He pääsevät testaamaan, miltä supistukset oikeasti tuntuvat. Miesten vatsaan ohjataan sähköshokkeja. Molemmat näyttävän kärsivän suhteellisen paljon. Lopulta he myöntävät, että kivut ovat paljon kovempia kuin mitä he kuvittelivat. Miehet myös näyttävät räjähtäneiltä ja uupuneilta ottaen huomioon, että prosessi kesti alle tunnin – toisin kuin synnytys.

 

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka pystyvät pitämään hauskaa talvisessa ympäristössä. Monet sanovat varisten olevan todella fiksuja eläimiä ja nyt se todistetaan viimeistään. Videolla esiintyvä varis nimittäin käyttää majoneesipurkin kantta liukurina, jonka avulla se laskee kattoa pitkin alas useita kertoja.

Onneksi paikalla oli myös valpas perhe, joka tallensi tämän mielettömän tilanteen videolle.

Kaksosten side on tavallisia sisaruksia vahvempi, sillä käytännössä kaksoset ovat kokeneet kaikki samat asiat pienestä pitäen. Videolla näet kahden pienokaisen suloisen keskustelun, jossa selvästi käydään läpi tärkeitä asioita.

Video lisättiin Youtubeen vuonna 2011 ja se on kerännyt lähes 10 miljoonaa katsojaa suloisuutensa ansiosta.

Evästevalinnat