Karhut kohtaavat harvoin ihmisiä metsässä, sillä yleensä ne juoksevat karkuun kuullessaan tai haistaessaan ihmisen. Yllätettynä karhut ovat kuitenkin vaarallisia, koska ne usein puolustavat itseään hyökkäämällä.

Tällä videolla näet hurjan kohtaamisen, jossa mies on kasvotusten karhun kanssa muutamien sekuntien ajan. Tilanteen jälkeen mies kommentoi tilanteeseen: “Holy shit.” Moni ihminen olisi varmasti pyörtynyt samassa tilanteessa.

Vaikka mainos olisi itsessään hyvin tehty ja hieno, sen sijoittelu ratkaisee lopullisen toimivuuden. Tähän on kerätty 14 mainosta, joiden paikkaa olisi voinut miettiä ehkä uudelleen.

Kaverilla on huvittavat tanssimuuvsit hallussa kotivideollaan. Tanssityyli on jotenkin kauhean viihdyttävä ja veikeä. We want more!

Luontoäiti on taitanut kasvattaa nämä maansa hedelmät pieni pilke silmäkulmassa. Tai ainakin siltä tuntuu, kun kuvia katselee. Upeita aikaansaannoksia!

Joskus liikenteessä nähdään käsittämätöntä tyhmyyttä, kun kuskit ärsyttävät tahalteen toisiaan. Videolla henkilöautoa ajanut mies provosoi rekkakuskia, jonka seurauksena hän kävi lähellä kuolemaa.

Mies ohitti rekan useaan otteeseen, kunnes rekkakuskilla meni hermo. Tämän seurauksena rekkaa ajanut mies päätti kiilata henkilöauton tiensivuun vakavin seurauksin.