Maapallo on ollut monien komeettojen ja meteoriittien törmäyskurssilla. Useimmat komeetat ovat olleet pieniä törmätessään maahan, joten niistä ei ole ollut ihmisille haittaa.

Mutta mitä tapahtuisi, jos isompi asteroidi osuisi maahan? Discovery Channel on tehnyt videon siitä, millainen vaikutus sillä olisi maapalloon. Asteroidin halkaisija on 500km, ja sen törmäyspaikaksi annettiin Tyynimeri. Törmäyksen voimasta valtava paineaalto lähtisi leviämään ympäri maapalloa tuhoten lähes kaiken tieltään. Myös ilmakehän lämpötilat kohoaisivat elinkelvottomaksi.

Ihmisten hautaustavat jakavat mielipiteitä ja monilla on mielessä se yksi ja oikea tapa. Italialainen yritys (The Capsula Mundi) on kehittänyt menetelmän, jossa menehtyneet ihmiset haudataan kapselin sisälle. Tämän jälkeen kapselin päälle istutetaan puu, joka saa ravintonsa ihmisen jäänteistä. Idean avulla rakkaimmat henkilöt saavat siis mahdollisuuden kasvaa uudestaan puun muodossa.

”The Capsula Mundi” projektin suunnittelija Anna Citelli ja Raoul Bretzel yrittävät nyt ajaa ideaa läpi Italiassa, sillä tällä hetkellä laki kieltää tämän tyyppisen hautaamisen. Ihmisten arkkuun laittaminen sijasta, vaihtoehtona olisi valita mieluinen puu, joka haudataan muiden kapseleista ravintoa saavien puiden ”pyhään metsään.” Tulevaisuudessa lapset voisivat kiipeillä isovanhempiensa oksilla.

Kapseli on aluksi valkoinen, mutta se pikku hiljaa alkaa hajota maan alla antaen puulle ravintoa.


Lähde

Hautausmaiden sijaan ihmiset voisivat käydä pyhissä metsissä.


Lähde

Jokainen asiakas saa valita mieluisen puun.


Lähde

Rakkaamme pääsisivät uuteen kukoistukseen mieluisensa puun muodossa.


Lähde

Tällainen metsä voittaa hautausmaiden harmaat kivet ja se on hyväksi ympäristölle.


Lähde

Miten kaunis ja miellyttävä idea.


Lähde

Kun Allie-koira oli 2-vuotias, magneettikuvauksista selvisi, että sillä on aivokasvain. Eläinlääkäri kehotti omistajia lopettamaan koiran. Omistajat eivät pystyneet siihen, sillä Alliesta huokui vielä elämänilo ja energisyys. Eläinlääkäri kuitenkin varoitti, että on vain ajan kysymys, milloin aivokasvain vie Allien mukanaan.

Omistajat hyväksyivät sen tosiasian, että Allien kunto saattaa romahtaa minä hetkenä hyvänsä. Jos koira alkaa kärsimään, niin se lopetetaan välittömästi – eihän kukaan halunnut koiran kärsivän.

Mutta niin onnellisesti koira juoksenteli pitkin pihaa ja leikki sen lempileluilla, ettei siitä edes huomannut, että sen aivoissa on kasvain.

Videolla nähdään 11 vuotta täyttävä Allie. Siitä on 9 vuotta, kun eläinlääkäri kehotti omistajia lopettamaan koiran. Onneksi he eivät tehneet sitä, sillä koira on saanut elää monta hyvää vuotta perheessä.

Joey Johnson joutui moottoripyöräonnettomuuteen vuonna 2012 – vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän tapasi elämänsä naisen Michellen. Joey halvaantui vyötäröstä alaspäin ja pelkäsi, ettei hänen rakkautensa pysy tämän rinnalla. Mutta toisin kävi, sillä onnettomuus vain vahvensi suhdetta.

Kaksi vuotta myöhemmin rakastunut pari meni naimisiin. Joey halusi tehdä hänen ja Michellen häistä unohtumattomat. Hän halusi antaa vaimolleen romanttisen häätanssin halvaantumisesta huolimatta.

Hän suunnitteli tanssia useita kuukausia. Ystävien avulla siitä tuli mahdollista.

Kun hääpäivä koitti, Michellellä ei ollut aavistustakaan mitä tulisi tapahtumaan. Kun hän näki miehensä seisomassa keskellä tanssilattiaa, hän oli sanaton. Pitkä hiljainen hetki vallitsi koko salin. Sitten kaikki purskahtivat itkuun ja alkoivat taputtamaan.

Hetki oli ikimuistoinen ja kaunis.

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

Lisää Joeyn ja Michellen kauniita hääkuvia voit katsoa sivustolta www.linnealiz.com tai Facebookista.

Tämä videolle koottu kuvasarja näyttää, miten lauman johtaja pelastaa jokeen hukkumaisillaan olevan varsan. Kyseessä on Arizonassa elävä villihevosten eli mustangien lauma, joka on saapunut joelle juomaan. Joen toiselle puolelle ilmestyy toinen lauma. Tämä kiinnittää hevosten huomion, ja ne haluavat mennä tervehtimään.

Pienin hevosista ei kuitenkaan pärjää voimakasta virtaa vastaan, ja se painuu pinnan alle. Champiksi nimetty ori nappaa varsaa niskasta kiinni ja vetää tämän niin lähelle rantaa, että varsa pääsee omin jaloin takaisin emonsa luokse. Tämän jälkeen Champ lähtee vielä tervehtimään toisen hevoslaumaan johtajaa ja palaa sitten takaisin oman laumansa luokse.

Villihevosten elämää voi seurata Facebookissa.

Evästevalinnat