Erityisesti pojat tekevät pienenä kepposia salaa, joita on hauska muistella vanhemmalla iällä. Aikuisten mukaan kepposet on kuitenkin lopetettava, kun ikää kertyy tarpeeksi, sillä ei saa olla liian lapsellinen.

Oli miten oli, sanonta: “Tytöt ovat aina henkisesti poikia vanhempia” pitää tällä videolla hyvin paikkansa. On hauska huomata, kuinka videolla esiintyvä isä tuo lapsuuden kujeet esille heti äidin lähdettyä töihin. Kyseessä oleva pieni isän ja lapsien välinen salaisuus on todella hellyyttävä ja sidettä vahvistava hetki, joita pitääkin olla.

Pienen kiipeilytuokion jälkeen lapset saivat karkkinsa ja pääsivät tyytyväisenä jatkamaan leikkejään.

Rokotukset eivät varsinkaan pienten lasten mielestä ole niitä kaikkein mukavimpia hetkiä, kun vieras lääkäri tulee ja pistää yhtäkkiä piikin ihon sisään.

Tällä videolla esiintyvä lääkäri kuitenkin hoiti tilanteen todella sutjakasti ja hauskasti, ettei vauva kerennyt päästämään parahdustakaan. Tilanne vaati mieheltä vain hieman panostusta ja luovuutta, jolloin lapsi varmasti muistaa hyvällä tuleviakin lääkärikäyntejä.

Paras ystävä tunnetaan siitä, että sen kanssa voi ihan huolettomasti nauraa ja itkeä. Paras ystävä tunnetaan myös siitä, että se on kokovartalokarvoituksen peitossa ja se osaa haukkua. Tälle videolle vanhemmat ovat saaneet tallennettua aika kivan hetken lastenhuoneessa. Siellä oli ilo irti.

Silloin tällöin roskiksista saattaa löytyä hienoja yllätyksiä, kun joku on kyllästynyt tavaroihinsa ja heittänyt ne pois. “Toisen roska on toisen aarre”-sanonta pitää siis hyvin paikkansa, sillä tämä mies uudisti vanhasta peilistä täysin uuden ja näyttävän esineen.

Kierrätys kunniaan!

Ensiksi vähän keltaista maalia…

Pienet sipaisut sinistä maalia…

Ja valmis!

Näyttää aivan uudelta!

Lähde: Reddit

Joka kymmenes päivä ajoneuvoon jätetty lapsi menehtyy lämpöhalvaukseen jo pelkästään Yhdysvalloissa. Vuodesta 1998 on tapahtunut 575 vastaavanlaista kuolemantapausta, joista 73% on ollut alle 2-vuotiaita lapsia.

Vain 15 minuutissa pieni lapsi voi saada ylikuumentuneessa autossa hengenvaarallisia aivo-, tai munuaisvammoja. Kun ruumiinlämpö nousee 40 asteeseen, sisäelinten toiminnot heikkenevät. Jos kehon lämpötila nousee yli 41 asteeseen, lapsi menehtyy.