Rakkaus on maailman ihanin asia. Jokainen toivoo lähelleen tyyppiä, jota halia ja suukotella – mielellään vaikka ihan elämän loppuun astikin. Kun se oma kulta vihdoin löytyy, elämä mullistuu ja muuttuu, ja vimmattu pesän rakennus alkaa.

Miehet ja naiset saattavat kuitenkin odottaa suhteelta hieman eri asioita. Katso vaikka!

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

 Lähde

15.

Lähde

The Fifth Element -elokuvasta tuttu “Diva Dance”-laulu herää taas henkiin, kun upeaääninen Laura avaa suunsa. Moni sanoo, että kyseinen kappale on vaikea laulaa ihmisäänellä – ja niin varmasti onkin, muttei mahdoton.

On ihan käsittämätöntä, kuinka korkealle tämän naisen ääni voi mennä. Ja vaikka ääni menee korkealle, osaa hän silti pitää laulun kauniin kuuloisena.

Bulldoggi Gus on saanut hienon uuden pienen uima-altaan viilentämään turkkia kuumana kesäpäivänä. Gus on kuitenkin sitä mieltä, että allas sopisi paljon paremmin talon sisälle, ja lähtee raahaamaan sitä kohti ovea. Allas on kuitenkin sen verran iso, ettei se mahdu ovenraosta sisälle. Vai mahtuuko sittenkin?

Papukaijat ovat hyvin suosittuja lemmikkieläimiä meidän suomalaistenkin keskuudessa. Ne ovat tunnettuja kyvystään matkia erilaisia ääniä ja ihmisen puhetta, minkä vuoksi ne ovatkin aika huvittavaa seuraa.

Näiden kahden papukaijan mielestä roska-astian tonkiminen on hauskaa puuhaa. Ainakin kovasta naurusta päätellen.

VAASAN TaikaRuis kutsui maailmankuulun videotaikuri Zach Kingin Suomeen. Katso mitä syntyy, kun taikuus ja leipä kohtaavat.

www.taikaruis.fi