Täysin käsittämätön ääni pääsee tämän lampaan suusta. Tervetula internetiin.


Tämä sammakko oli varmasti ihmeissään NASA:n jäsenien testatessa, miltä sammakko näyttäisi painovoimattomassa tilassa. Tuloksena videosta tuli hauska nettihitti. Onko mielestäsi oikein, että sammakko otetaan avaruuteen?


Nämä bileet eivät tainneet mennä aivan suunnitelmien mukaan. Vaikka kaikilla näyttääkin olevat hauskaa, possu saattaa olla asiasta erimieltä. Muista katsoa possua tarkkaan.

Tämä valokvaaja on ollut todellakin valppaana. Krokotiili on napannut itselleen piraijan, ja on juuri hotkaisemassa sitä.

Piraijan asema ei ole hyvä mutta kalan ilme kertoo toista.

Nämä kuvat eivät ole photoshopattuja. Yhteisöpalvelu Redditin käyttäjä Biophilia_curiosus oli Indonesiassa ollessaan nähnyt tämän liskon ja ottantu kuvia siitä todisteeksi. Liskon nimi on Draco volans ja se on paremmin tunnettu nimellä “flying dragon”.

Nämä eläimet asuvat trooppisissa sademetsissä Aasiassa, Intiassa, sekä Philippiinien saarilla. Draco Volansit lentelevät puista toisiin saalistaen pieniä hyönteisiä ja ötököitä, ne eivät kuitenkaan pysty lentämään kovalla tuulella tai sateella pienen painonsa johdosta.