Erityisesti nuoret pitävät bilettämisestä, mutta aina ei jaksaisi kuitenkaan juoda alkoholia.

Tämä video osoittaa, että kännissä bileissä on paljon hauskempaa kuin selvinpäin.

Geneven automessuilla tänään esitelty Lamborghini Veneno on hurja peli. Autoja aiotaan vain valmistaa kolme kappaletta, yksi vihreä, yksi valkoinen sekä yksi punainen, symboloimaan Italian-lipun värejä. Jokainen valmisteilla oleva auto on myyty jo.

Hintaa superautolla on vaivaiset 4.5 miljoonaa dollaria.

Eri sanat saattavat olla erittäin vaikeita lausua, kun niiden kielellinen rakenne eroaa täysin omasta kielestä.

Nämä 10 saksalaista yrittävät lausua englanniksi sanaa squirrel ja hyvistä yrityksistä huolimatta lausumisesta ei oikein tule mitään.

Ohittaminen saattaa joissakin tilanteissa olla vaarallita, varsinkin kun ohitusta ei suorita etiketin mukaisesti.

Tämä kaveri hallitsi kuitenkin autonsa sen verran hyvin, että hän päätti siirtyä kahden auton väliin varsin näyttävästi.

Onnen onki tuo palkitsevaa ajanvietettä puhelimeesi. Ongi satumaisia saaliita ja rahanarvoisia palkintoja, missä ikinä liikutkin. Onnen onki löytyy puhelimen selaimella osoitteesta onnenonki.fi.

Onnen onkeen kirjaudutaan sisään Facebook-tunnuksilla. Sisäänkirjautumisen jälkeen puhelin ehdottaa, että Onnen onki lisätään puhelimen näytölle ikonina. Tämä kannattaa tehdä, sillä sen jälkeen pääsy Onnen onkeen on vain yhden painalluksen takana.

Puhelimella onkiminen tapahtuu näin: viehe lasketaan veteen puhelinta laskemalla ja saalis napataan nostamalla puhelin ylös. Älä kuitenkaan hätäile vaan anna kalan syödä rauhassa. Viehe kannattaa nostaa ylös vasta toisen nykäisyn jälkeen.

 

Pelissä palkintoina on mm. Spotify premium 6kk/12kk paketteja, Samsung Galaxy S3, sekä iPhone-suojakuoria. Pääpalkintona toimii 3000€ arvoinen matkalahjakortti. Onnen ongen saaliit ovat pelikortteja, mistä eri käsiä muodostamalla saa pisteitä. Ongittuasi esimerkiksi viisi ristijätkää, saat omaksesi Pajatso-rubikinkuution.

Peliä pelatessa ei kannata pysyä paikoillaan fyysisesti, koska eri alueilta saalista tulee paremmin. Ympäri Suomea on apajiksi määriteltyjä alueita, joissa onkimalla voit nostaa pinnalle jättimäisiä saaliita. Peli kertoo käyttäjälleen automaattisesti jos hän sattuu olemaan apajalla.

Peli on toteutettu todella hyvin, toimitus ainakin otti auton alleen ja lähti etsimään apajoita hyvällä menestyksellä. Tällä hetkellä Onnen onki toimii iPhone ja Android-puhelimilla.

Joten suuntaa siis kännykkäsi selain osoitteeseen onnenonki.fi!

Evästevalinnat