Se näyttää niin todelliselta. Että makeannälkäisille ihmispoloisille saisi tällä tavalla lisää suklaata. Kun ottaa yhden palan, suklaalevy ei pienenekään. Jos tämä olisi totta, loppuisi maailmasta kaikki pahuus. Mutta toisaalta, jos se näyttää todelliselta, eikö se riitä.

Taikuri, kirjailija ja ohjaaja Mariano Tomatis luo siis tällä videolla suklaata ihan tyhjästä. Kyseessä on tietysti ja ikävä kyllä optinen illuusio.

Vauvan ja vanhempien välille kehittyy pienestä pitäen side, joka kestää läpi elämän. On vaikeaa kuvitella suloisempaa tilannetta kuin tämä, jossa isä ja lapsi keskustelevat ruokapöydässä.

Vaikka emme tiedä mistä keskustelussa oli kyse, on silti varmaa, että aiheena olivat merkittävät asiat.

Tänä päivänä Go Pro-kamerat tallentavat paljon läheltä piti-tilanteita, jotka ladataan myös Youtubeen. Kaikilla on varmasti joskus sattunut tilanteita, joissa vaarallinen onnettomuus oli muutamien millimetrien tai sekuntien päässä.

Videolla näet moottoripyöräilijän, jolla oli varmasti mukana suojelusenkeli.

Suuri miesjoukko oli vitsikkäällä tuulella, ja päättivät järjestää hauskan pilan heidän kaverilleen Russille. He odottivat että Russ vaimoineen poistuu talosta, jolloin miehet ryhtyivät tositoimiin.

He tilasivat useita tynnyreitä olutta, jotka kuljetettiin paikan päälle. Oluttynnyrit kytkettiin jokaiseen asunnon hanaan ja suihkuun, niin että hanoista tuli veden sijasta pelkkää olutta! Miehet myös asettivat kameroita ympäri taloa, jotta he voivat seurata tilannetta Russin ja hänen vaimonsa palattua kotiin.

Kun Russ vihdoin saapui kotiinsa vaimonsa kanssa, olivat he todella ihmeissään mitä heidän kodilleen on tehty. Russ otti asiasta selvää, ja löysi useat tynnyrit joihin oli kiinnitetty hanojen letkut. Siinä vaiheessa hän jo saattoi aavistaa, ketkä olivat jekun takana.

”Vaikka pilan järjestämisessä meni koko päivä, niin se oli sen arvoista”, miehet kommentoivat. Nyt oli hyvä syy juoda olutta, joka ei ainakaan lopu kesken!

 

Olet varmasti törmännyt kadulla kulkiessasi mitä erikoisimpiin tapoihin tienata rahaa. On nuorallakävelijöitä, pulloilla soittajia ja patsaita esittäviä ihmisiä. Tällaiseen näkyyn tuskin olet kuitenkaan koskaan ennen törmännyt.

Gregory Pike on tuttu State Streetilta, missä hän viettää aikaa kolmen lemmikkinsä kanssa. Joka päivä hän kävelee kadulla Booger, Kitty ja Mousey mukanaan. Hän ihmetyttää ohikulkijoita erikoisella näyllä.

Kissa makaa koiran päällä, ja rotta hengailee kissan selässä. Äkkiä sitä miettii, että miten ihmeessä nämä kolme eläintä on saatu sopuun keskenään, saatika ratsastamaan toistensa päällä. Eläimet kuitenkin näyttävät ihan tyytyväisiltä, eikä Gregory tee taikatemppuja saadakseen eläimiä pysymään näin.

Ihmiset tulevat silittämään eläimiä, sekä maksua vastaan he saavat ikuistaa tämän ennennäkemättömän näyn kameralleen.