Everything Is Terrible niminen videoblogisivusto on julkaissut hieman ”erilaisen” opetusvideon.

Videolla näytetään, kuinka Sinä voit puolustautua raiskaukselta.
Hyviä keinoja ovat mm. piereskely tai housuihin virtsaaminen, joilla saat itsesi vaikuttamaan vähemmän viehättävältä.
Pahimmassa tapauksessa on turvauduttava ”puraise penistä” taktiikkaan.

Tällä mieltä ilahduttavalla videolla poikkeuksellisen lahjakas autistilapsi Ethan soittaa kappaleen ”Piano Man.”

Autisteilla on usein koettu olevan erityislahjoja ja tämä video onkin yksi todiste kyseisille väitteille. Videolla pojan isä soittaa taustalla kitaraa ja he näyttävät löytäneensä yhteisen harrastuksen. Poikaa on ylistetty videosivusto Youtube:ssa muun muassa erityislahjoja omaavaksi supermieheksi.

Lisää pojan videoita voit katsoa täältä!

Kuvakooste juuri oikeaan aikaan otetuista valokuvista, mikä tekee niistä paljon hauskempia kuin kuvaaja olikaan tarkoittanut!
1361967_700b

Kommentoikaa & Jakakaa!

Yksi Facebookin perustajista, ja nykyinen toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ei paljoa omaisuuttaan tuhlaa. Zuckerbergin omaisuudeksi arvioitiin tänä vuonna 17,5 miljardia dollaria, eli noin 13 miljardia euroa. Mark on tunnettu vaatimattomuudestaan, hän ei työskentele Facebookin konttorilla edes omassa toimistossa.

Zuckerberg on Facebookin suurin omistaja yhtiön pörssiinlistautumisen jälkeen. Hänellä on hallussaan 28,4 prosenttia osakkeista. Zuckerbergilla on paljon valtaa Facebookin päätöksissä, sillä hän pitää hallussaan 56,9 prosenttia yrityksen kokonaisäänivallasta.

Monet voisivat myös luulla että Zuckerberg ajelisi kalliilla autolla, kuten uudella Ferrarilla tai Lamborghinilla. Oikeasti hän ajaa vuoden 2011 Acura TSX autolla. Auto maksaa noin 30 000 dollaria, mikä ei ole kovinkaan kova hinta maailman 35. rikkaimmalle henkilölle.

(Kuva:Wikipedia)

Putous 2012 -kaudelta tuttu sketsihahmo Jani-Petteri (Iina Kuustonen) on tehnyt kevään aikana levyn, Haittaakse?, jonka ensimmäinen sinkku J-P sai musavideoineen ensi-iltansa tänään Korkojen kera -ohjelmassa.

Levyn tuottaneen Warner Musicin kotisivuilla tulevaa levyä kuvataan huumoripitoiseksi koko perheen levyksi, joka on täysin tekijänsä näköinen. Haittaakse?-levyn julkistamispäiväksi on ilmoitettu 23. toukokuuta.

Voit kuunnella J-P-sinkun alta!