Osa on kissaihmisiä ja osa taas pitää enemmän koirista. Tämän ymmärtää hyvin, sillä kissan ja koiran luonteet eroavat toisistaan todella paljon. Osa ihmisistä tykkää helposti hoidettavista kissoista ja toiset taas pitävät enemmän vilkkaista ja vaativista koirista.

Tällä videolla näytetään, miten ystäväsi käyttäytyisivät jos ne olisivat koiria tai kissoja.

Varsinkin lapsille on vaikeaa olla erossa isästänsä pitkiä aikoja. Onneksi nykyaika on niin hienoa, että toisen ihmisen pystyy näkemään virtuaalisesti. Videolla pikkutytöllä on ikävä isäänsä, ja hän sekoaa onnesta kun näkee isänsä ruudun toisella puolen!

Miehet pystyvät hallitsemaan ja käsittelemään asioita erittäin hyvin, mutta on kuitenkin tilanteita, joissa katseet alkavat harhailemaan.

Tähän kuvasarjaan on koottua hauskoja tilannekuvia, joissa miesten katseet ovat kaikenlaisissa paikoissa.

26-vuotias Yuja Wang on todella taitava pianonsoittaja. Hän on tullut tunnetuksi maailmalla uskomattoman soittotekniikkansa sekä lavaesiintymisensä ansiosta.

Videolla hän soittaa “Flight of the bumblebee” nimisen kappaleen.

Bright ft. Belle 9 – Nimemuona biisi on noussut todella suosituksi suomalaisten keskuudessa. Biisin kertosäkeen sanoma kuulostaa suomalaisten korvaan sellaiselta, miltä artisti tuskin haluaisi sen kuulostavan. Kuuntele Nimemuona biisi ja päätä mitä mieltä itse olet!