Japanilainen Mitsuhiro Mori osaa tehdä käsillään jotain, mihin ei ihan tavallinen taputtaja kykene. Hän nimittäin käyttää käsiään huiluna. Mitsuhiro esiintyy suurilla lavoilla klassisen musiikin ystäville. Hän saa yleisön lumoutumaan ja kätensä soimaan hunajaisen pehmeällä ja kauniilla äänellä.

Tämä mies tekee taikatemppuja, ja päätti nyt käyttää taitojansa hyödyksi piristääkseen pizzalähettiläiden päivää. Mies tilasi pizzan kotiinkuljetuksella, ja oli antamassa muutaman dollarin tippiä lähetille, joka olisi ollut täysin tyytyväinen summaan.

Taikuri kuitenkin halusi näyttää pienen tempun. Hän taikoi dollarin setelit 20 dollareiksi, eli yksi pizzalähetti sai yhteensä 100 dollaria tippiä!

Mies sai jälkeenpäin myös puhelinsoiton pizzerialta, jossa he kiittivät miestä työntekijöidensä päivän piristämisestä.

Koiravanhus on vähän hämillään pienestä uudesta tulokkaasta, mutta ottaa sen erittäin hellävaroen vastaan. Pientä tassulla kopeltamista ja innostumista on havaittavissa, mutta kissanpentu osaa ilmoittaa selkeästi äänellään, milloin riittää.

Täällä meillä Suomessa naapureille esitellään onneksi ylpeinä esimerkiksi uusia laajakuvatelevisioita tai ruohonleikkureita. Videolla taasen mies esittelee kaverilleen valtavaa konekivääriä. Homma ei kuitenkaan mene niin kuin ylpeä aseenomistaja on ehkä haaveillut ja koko laitehässäkkä kaatuu maahan – mies mukanaan. Onneksi mitään pahempaa ei sentään tapahdu.

Nainen oli tankkaamassa autoansa huoltoasemalla, eikä se mennyt aivan nappiin.

Hän tuli huoltoasemalta autoonsa ja oli ajamassa pois. Mies huomautti naiselle, että tankkauspistooli on vielä autossa kiinni – ainiin eihän hän ollut ehtinyt vielä tankatakkaan! Nainen tankkasi ja kaikki oli hyvin. Vai oliko sittenkään. Nainen oli nimittäin unohtanut autonsa avaimet sisälle, ja ovet olivat menneet lukkoon. Onneksi takakontti oli auki, minkä kautta paikalle sattunut mies kömpi sisään ja avasi oven.

Evästevalinnat