Päivittäin lehdissä kirjoitetaan auto-onnettomuuksista ja kuolonkolareista. Usein onnettomuudet ovat vahinkoja, mutta joskus autoilijoita saattaa ärsyttää pelleilevät kuskit joille tahtovat antaa opetuksen. Videolla esiintyvällä autoilijalla meni hermot moottoripyöräilijään joka kiilasi hänen eteensä, joten hän törmäsi pyörän perään.

Tilanne kuitenkin näytti melko vakavalta, sillä moottoripyöräilijä liukui pitkän matkan asfaltilla ja kuski menetti lopulta tajuntansa. Miehelle auto näytti kuitenkin olevan tärkeämpi kuin loukkaantunut moottoripyöräilijä.

Italialainen piirtäjä Alessandro Diddi tekee upeaa jälkeä lyijykynällä.  Nämä teokset ovat käytännössä heränneet eloon, sillä näyttää kuin ne leijuisivat paperin päällä.

”Haluan teoksieni viestivän, että mieli saattaa alkaa temppuilemaan kun piirrokset ovat tarpeeksi aidon näköisiä.”


0425 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

0525 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

0625 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

0725 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

0825 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

0925 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

1025 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

1127 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

1224 Anamorphic 3D Pencil Drawings by Alessandro Diddi

Lähde: photovide.com

Deztini Farinas-Gutierrez on hiljattain suosioon noussut naislaulaja joka lataa omia lauluvideoitaan nettiin. Hän sanoittaa itse kappaleitaan sekä laulaa myös muiden artistien biisejä. Tässä on yksi Deztinin eniten suosiota saanut video, missä hän todistaa että osaa myös räpätä.

Sergey Veremeenko on erittäin varakas liikemies, jolla on paljon vaikutusvaltaa Venäjällä. Sergeyn 26-vuotias vaimo (Sofya Arzhakovskaya) on ballerina ja näyttelijä, joka on myös voittanut Miss Maailma kilapilun vuonna 2006.

Sergey viettää vapaapäivänsä ajellen helikopterilla ja metsästämällä villieläimiä omalla yksityisalueellaan. Miljardöörillä on myös yksityinen luostari, jonka rakennuttaminen maksoi 152 miljoonaa euroa. Mies rakastaa myös saunomista vihdan kanssa.

Katutappelun voittamiseksi tärkeintä on osata väistää helposti aavistettavia lyöntejä. Tällä videolla väistelyn ammattilainen lähtee kaduille haastamaan tuntemattomia ihmisiä.

Sääntöön kuuluu, että väistäjä ei saa lyödä ketään takaisin, kun taas haastetut henkilöt saavat hakata sydämensä kyllyydestä. Juuri kukaan haastetuista ei osunut, vaikka osalla oli melko hyvät nyrkkeilytaidot.

”Vihollisen lyödessä useita kertoja ohitse hän väsyy, jonka seurauksena tappelu on helppo voittaa”

Evästevalinnat