Moottoripyöräily on vaarallisempaa kuin autoilu, sillä onnettomuuksien sattuessa pyöräilijällä ei ole minkään laista suojaa ympärillään. Moottoripyöräily antaa enemmän kuskille kuin autoilu, koska tilanteet ovat vauhdikkaampia.

Tällä videolla pyöräkuski joutui erittäin vaaralliseen tilanteeseen, kun hänen jarrunsa lukkiutuivat. Mies nimittäin ajautui kahen suuren rekan väliin ja oli lähellä murskautua.

Asiaa on kuitenkin tarkasteltu toiselta kantilta ja näyttäisi siltä kuin kuski olisi halunnut saada hienon rekkojen ohituksen tallennettua Gopro -kameralleen.

Imitointi on hauska laji, joka vaatii paljon harjoittelua. Quinton Kappel on erittäin hyvä imitoija, joka lataa videonsa Youtubeen. Nyt näet, kun mies imitoi 105 TVstä tuttua hahmoa.

Tällä videolla nähdään kun mies ajaa tahallisesti poliisin päälle. Hän jatkoi ajamistaan vaikka poliisi roikkui kyydissä konepellin päällä. Poliisi loukkaantui pudotessaan liikkuvan auton kyydistä, ja muutamaa päivää myöhemmin syyllinen pidätettiin.

Koirat viihdyttävät omistajiaan hauskoilla tempauksilla päivittäin. Videolla isäntä sanoo koirilleen, että nyt on ruoka-aika. Tämän jälkeen koirat alkavat tanssia ja pyöriä ympäriinsä ilosta.

Tällä miehellä ei tule ikinä olemaan tylsää kotona.

Amatöörivalokuvaaminen saattaa olla yllättävän hauskaa, kun keksii hyviä ideoita. Kokosimme 32 hauskinta kuvaa, jotka aluksi hämmentävät. Jokaiselle kuvalle löytyy kuitenkin luonnollinen selitys hetkellisen tarkastelun jälkeen.

Hauskimmat optiset illuusiot syntyvät yleensä vahingossa, jolloin kukaan ei osaa odottaa niitä. Osa tämän kuvasarjan kuvista on tekaistuja, mutta on myös tilanteita, jotkasyntyivät täysin vahingossa.

Lähde: Imgur.com