Puhdas onni ja ilo näyttävät samalta kuin Grover-mopsin ensimmäinen kerta sen ikiomassa pallomeressä. Sillä, mikä olisikaan parempaa kuin monta palloa pienessä tilassa. Ei mikään. Näistä tämmöisistä videoista tulee aina mieleen, että kylläpä tekisi hyvää olla hetken verran koira, joka purkaa iloa juoksemalla täysillä pientä ympyrää.

Ei ole helppoa puhua seksistä. Varsinkaan lapsille. Koulussa opettaminen aloitetaan anatomiasta ja siitä sitten pikku hiljaa siirrytään rakkauteen ja seksiin.

Mutta nyt kaikki helpottuu, sillä onneksi on olemassa tämä kuva. Se näyttää, miten voi kynien avulla selittää lapselle, että mistä siinä seksissä ja seksuaalisuudessa on oikein kyse. Ehkä…

 

 

Lähde

Ideaali & Jay Who ovat kovassa nosteessa oleva räppiduo, joka julkaisi uuden ”Afrikan Tähti” kappaleen ja musavideon. Videolla kaksikko matkaa ympäri Aasiaa kuvaten nähtävyyksiä, ympäristöä ja itseään. Vaikka kesä onkin jo lähes ohi, tästä ja videosta ja iloisesta musiikista tulee kesäinen fiilis.

 

Harjoittelu todellakin tekee mestarin. Kaksi naista ja kaksi miestä esittävät kappaleen I’ll Think Of You. Soittimina toimivat kädet. Uskomatonta, että tämä porukka ei sotkeennu taputuksissa ja laulussa. Tämä on todellakin musiikkia korville. Aivan loistava!

Bethany-koira löydettiin kadulta todella huonossa kunnossa. Se kärsi ravinnonpuutteesta ja sen iho oli pahasti tulehtunut. Eläinlääkärit pitivät kovin epätodennäköisenä, että koira voitaisiin hoitaa kuntoon.

Hope for paws -järjestö otti koiran hoiviinsa, ja tarkisti sen tilanteen. He pesivät sen likaisen turkin ja antoivat mahan täydeltä ruokaa. Ihon tulehdusta ja muita haavoja alettiin hoitaa, ja kaikkien iloiseksi yllätykseksi koira alkoi paranemaan hyvin.

Kuukauden hoitojen jälkeen koiraa ei ollut tunnistaa samaksi. Se voi paremmin kuin hyvin, ja se on valmis luovutettavaksi uuteen kotiin.

Päivä 1

Päivä 36


Evästevalinnat