Puolustusvoimissa palveleminen tai työskentely tarkoittaa yleensä sitä, että vapaa-ajasta joutuu tinkimään. Komentoa suorittaessa ei voi vain yhtäkkiä palata kotiin, jos siltä tuntuu ja tästä Daniel Atwood on erittäin tietoinen.

Yhdysvaltain merijalkaväessä palveleva sotilas, Daniel Atwood, oli komennuksella, jonka vuoksi hän ei päässyt sisarensa häihin.

Sarah oli saanut häitä edeltävänä iltana kirjeen, jossa luki, että veli ei pääsisi osallistumaan häihin. Sarah oli tietenkin todella surullinen, sillä Daniel oli ollut hänelle yksi tärkeimmistä henkilöistä pienestä pitäen.

Tilanne kuitenkin kääntyi, sillä Daniel Atwood oli saanut luvan palata sisarensa häiden ajaksi kotiin. Sarah ei kuitenkaan saanut tietää pienestä yllätyksestä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun Daniel Atwood marssii sisarensa luokse ja halaa siskoaan.

Yllätykset ovat ihania erityisesti silloin, kun ne tulevat täysin yllättäen ja spontaanisti. Netissä on lukuisia videoita, joissa pariskunnat yllättävät toisiaan kosimalla, vauvauutisilla tai muilla tavoilla.

Jessica oli tehnyt raskaustestin, joka näytti positiivista. Pariskunta oli yrittänyt lasta, mutta puoliso, Michael, ei vielä ollut tietoinen iloisesti uutisesta. Jessica ei halunnut kertoa ilouutista tavalliseen tapaan, niinpä hän kehitti yllätyksen.

Pariskunta istahti yhdessä valokuva-automaattiin, jossa heidän tarkoituksenaan oli ottaa tavallinen yhteiskuva. Yhtäkkiä Jessica kaivoi laukustaan pienen vaatteen, jossa luki ”Baby.”

Michael tuijottaa pipoa hetken aikaan hämmentyneenä, jonka jälkeen onnen kyyneleet vierivät pitkin tulevan isän poskia. <3

Vanhempana oleminen on tuplasti haastavampaa, kun olet yksinhuoltaja ja joudut pitämään huolta lapsista sekä taloudesta samanaikaisesti. Arkipäivät voivat tuntua todellisilta työpäiviltä, mutta päivän päätteeksi vanhempi ei kuitenkaan ikinä vaihtaisi rakkaita lapsiaan mihinkään.

Greg Wickherst on yksinhuoltajaisä, jonka vuoksi hän on joutunut tekemään kompromisseja ja suunnitelmia, jotta aika riittäisi työhön, lapsiin sekä ystäville. Greg on opetellut tekemään upeita kampauksia, jotka hän valmistelee jo edeltävänä iltana.

Greg Wickherstin kampauksesta tuli todellinen hitti: yön yli pillin ympärillä olleet hiukset olivat aivan kiharalla ja tytär rakasti uutta tyyliään.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Baseball on Yhdysvalloissa todella suosittu laji ja ihmiset fanittavat osavaltioidensa joukkueita intohimoisesti.

15- vuotiaalla Ryan Baker oli katsomassa fanittamansa joukkueen peliä. Hetken kuluttua tuli täydellinen tilanne, kun pelikentällä ollut pallo lyötiin katsomoon ja Ryan ehti napata sen käsiinsä.

Seuraavaksi tapahtui kuitenkin tilanne, joka käänsi iloisen tilanteen päälaelleen. Ryan oli juuri ottanut pallon kiinni, kun itsekäs nainen tuli ja riisti sen hänen kädestään. Videolta näkee, kuinka surullinen Ryan oli ikävässä tilanteessa.

Tilanne tallentui onneksi videolle ja sen näki myös White Soxin markkinointijohtaja, Brooks Boyers.

Boyers saapui surullisen pojan luokse ja ojensi hänelle pallon, jossa oli joukkueen parhaiden pelaajien nimmarit.

Pienet teot ratkaisevat! Onneksi Brooks Boyers ymmärsi toimia oikeudenmukaisella tavalla ja nähdä hieman vaivaa, jotta poika sai ansaitsemansa pallon itselleen ja vielä nimikirjoitusten kera!

https://www.youtube.com/watch?v=JVU139t9eyY

Tanssiminen on laji, joka yhdistää ihmisiä eri puolilta maailmaa. Kehon liikkeitä pystyy tulkitsemaan, vaikka ei puhuisikaan samaa kieltä.

Intohimoisesti tanssiin suhtautuva mies oli päättänyt editoida ”Can’t Stop The Feeling” -kappaleeseen uuden musiikkivideon. Hän yhdisteli klassisia tanssikohtauksia, joista vanhimmat ovat kymmeniä vuosia vanhoja. Mies oli onnistunut rytmittämään videon erinomaisesti ja näytti aivan siltä kuin ihmiset olisivat tanssineet saman kappaleen tahdissa.

Videota on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa, nyt sinä pääset jakamaan ilon, jonka muut ihmiset ovat kokeneet aikaisemmin.

”Videon editoimiseen meni kymmenen päivää ja tein sen silkasta ilosta ja kunniasta, en rahasta”, videon kuvaaja, Movie Remixer, kertoo.